Cissisdagar -

Dagens video

Min ny favvo Pink låt. Bästa. Fan.... jag får nog åka till London. Hon spelar ju inte i Sverige på sin världsturné ;( Få ta mig en rejäl funderare på det där. Godnatt vänner. Puss
 

Changeling

Var på bio igår med min Lina. Vi såg Changeling(=bortbyting).
Efter filmen så kände jag inte först att jag sett en fantastisk film... jag var först tvungen att smälta den. När jag senare kom hem började jag gråta. (Detta var mycket weird) Filmen följde med mig i tankarna hela kvällen, natten och hela dagen idag. Nu kan jag säga att denna film är nog bland det bästa jag sett. Angelina Jolie är värd en Oscar för sin prestation som den hårt kämpande modern Christine. Vilket skådespeleri! Det känslosamma sätt som hon gestaltar denna starka kvinna som bara vill få återse sin son...Starkare scener av en moder som kämpar för sin avkomma kommer vi nog aldrig mer få se. Snacka om att man blivit (ännu mer) blödig sen lilleman kom till världen. Toppbetyg blr det till denna film -det blir 5 CCCCC.



Idag var det ju dags för vägning igen. 58,3. Händer inte mycket på vågen just nu. Funderar på att börja mäta mig runt kroppen istället. Men jag känner mig mycket mindre vilket är huvudsaken. 3 kilo kvar till matchvikt. Det är inga problem det här. Det löser jag. Laxeringsmedel kanske? hehe

Undrar hur det går för Becca F? Hon ska ju få en flicka nästa vecka. Om du läser detta Becca....Är det på gång?
Kram på dig. Snart har du din lilla sessa hos dig.

Ha det alla ni som läser min blogg & tack för att ni gör det :)

Puss

CC


"Om du vill bli älskad, älska själv"

Jag älskar mitt liv. Jag har aldrig förr haft så mycket att vara tacksam för. En underbar man och en son som jag älskar mest av allt. Jag har underbara vänner och en underbar stor familj. Jag tror att livet är en balansgång.Om det är mycket som är bra under en lång tid så kommer det snart en smäll...jag väntar inte på smällen men jag är väl medveten om att den väntar på att få slå till. 

Jag har vuxit som männinska ofantligt mycket det senaste året om jag får säga det själv :) Istället för att gnälla och stirra mig blind på saker så har jag numera en teknik som jag använder så fort jag känner att jag blir irriterad på saker och ting. Jag tänker på vad jag har i mitt liv och att jag kunde haft det så mycket värre. Klart jag kan få psykbryt på Andreas när vi är oense, men väldigt fort så försöker jag komma över dom mörka tankarna och tänka ljusare. Livet är allt för kort. Det är inte det att jag vill få mig själv att framstå som världens godaste och mest positiva person (alla har sina dagar!!), men i mitt fall funkar verkligen dom här tankegångarna. Det ligger liksom i mina händer, kan jag påverka min lycka så gör jag det det.



Jag har det senaste tänkt mycket på min utveckling. Jag kommer alltid vara mamma men jag måste ju även vara CISSI. Hur det kommer bli på jobbet när jag kommer tillbaka....? Vill jag tillbaka? Vad är nästa steg för mig? Jag känner i nuläget att min tjänst måste utvecklas eller iallafall innehålla något mer om jag ska motivera mig själv att stanna...å andra sidan är jag glad att jag har ett jobb och vill heller inte ut och slåss om de få jobb som finns i denna lågkonjunktur. Är lite lost på utvecklingen på det personliga/jobb planet får jag säga.

Framöver ska det bli lite egentid som det så fint heter när man skaffat familj. Det är viktigt med egentid. Man är förälder -inte död.Torsdagkväll blir det bio med Lina, nästa helg utgång med Natalie. Hoppas kunna klämma in lite andra vänner däremellan.

"De flesta av oss slösar bort våra liv som om vi hade ytterligare ett på banken"

Peace

CC

Dagens video

Här kommer en fin söndagsbit. Den lär inte pigga upp, snarare tvärtom. Kram på er.

Lagstiftning för amning?

Jag har till och från följt Katrin Zytomierskas( fd.Schulman) blogg. Hon har varit rubbad hela tiden. Inget konstigt med det. Hon är knäpp och visst det får man ju vara men nu gick hon allt lite för långt. Man kan inte uttala sig om amning om man aldrig har ammat... eller framförallt inte om man inte ens fött barn. Alla har rätt till en åsikt. Visst, men när man jämför amning med incest har man gått för långt. Hon tycker att man bör införa en lagstiftning för att man som kvinna inte ska få amma sitt barn efter det  fyllt 6 månader.Fan alltså. Borde kanske inte bry mig så mycket vad fanskapet säger men... det där med lagstiftning låter ju helt absurt. I mitt fall kunde jag inte sluta amma pga att min son flaskvägrade och inte visade intresse för vanlig mat förrän vid ca 8-9 månaders ålder. Skulle jag då straffas på nåt sätt för att jag gett honom den enda födan han accepterat??? 


Natti natti

CC

Dagens video- till Andreas

 
I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love

I neglect you when I'm working
When I need attention I tend to nag
I'm a host of imperfection
And you see past all that

I'm a peasant by some standards
But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I need

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you

Don't know why you love me
And that's why I love you
Catch me when I fall
Accept me flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you
You, you, you

Dagens video

Det är fint. Det är mycket BRA. Det är tårdrypande. Godnatt.

Louboutin





Ska jag köpa? Yes or no? Det lutar åt YES....

CC

Girls

Mina flickor var precis här. Dvs Lina & Elisabeth. Längesen vi träffades alla 3 nu. Tack för att ni förgyllde min kväll. Älskar er. Ja just det.....Jag tror det ligger en liten flicka i Linas mage....

LINA, CISSI & ELISABETH -06

Idag var vi på rytmik igen. Eddie verkar gilla det skarpt och jag tycker det är skönt att träffa lite andra mammor och prata lite barnsnack.
Det är skönt att snacka med folk som är i samma situation och höra hur dom gör i olika frågor gällande sina småttingar.
Dessutom har jag fått med mig en gammal skolkamrat Karoline så det är kul att få träffa henne och hennes underbara Julius på tisdagarna också.

Måste lägga mig i sängen snart, måste bli bättre på att lägga mig i tid. Har några sköna magasin att läsa ikväll också.
Nä nu blir det sängen. Fan att det ska va så svårt.Lägg dig nu CISSI!!

Natti Natti

CC

Saknar

Saknar min Andreas. Älskar dig älskling. För andra veckan i rad jobbar han i Strömstad. Vill ha honom hemma.  Nära mig. Det är nog trots allt jobbigare för honom som måste vara borta.  Att inte få träffa Eddie på flera dagar....

Nu ska jag sätta mig och fixa inbjudningskort till Eddies 1-års kalas.
Tror det får bli några från www.vistaprint.se dom hade massor att välja mellan.

Igår fick vi träffa lilla LEO för första gången. Underbart söt! Hoppas jag får träffa honom snart igen. Konstigt hur fort man glömmer att dom varit så små. Eddie är en gigantisk bebis jämfört med Leo. Fan vad skoj vi ska ha til sommaren. Massa familjegrejer får det bli. Längtar.

KRAMAR

CC

Dagens video

Här får ni en vaggvisa. Sov gott ni som kan. Det är trots allt " A MAD WORLD".....

Vikten av att gå ner=vikten (?)

Då ska vi se. Imorse när jag vägde mig hade det inte hänt så mycket  eller rättare sagt inget som man ens behöver nämna men jag gör det. 100 g. Det var det som runnit av min kropp -hela 100 g. Hade jag gått på toa innan så hade jag säkert gått ner mer enligt vågen, så obetydliga är dessa 100 g. Ligger alltså på 58,5 nu. Det var nog en hel del vätska som gjorde att jag gick ner så mycket första veckan. Minskat intag av kolhydrater bör ju vara  en stor faktor då kolhydrater binder vätska. Sen har jag ju tränat dom senaste 2 veckorna vilket säkert gjort (eller rättare sagt FÖRHOPPNINGSVIS) gjort att det kommit lite ökad muskelmassa på mina numera förtvinade muskler. Well, well! Kampen fortsätter och jag hoppas på bättre resultat nästa fredag. Huvudsaken är att jag mår lite bättre - 3 kilo och det gör jag och jag vet att jag kommer klara det. Jag måste klara det.


SMAL &  NYKÄR SOMMAREN -06 MED MIN ÄLSKADE ANDREAS

Godnatt

CC


Välkommen Leo

Igår föddes lilla Leo. Välkommen till världen din lilla skrutt. Vi ser framemot att få träffa dig ditt lilla mirakel.
Stort GRATTIS till stolta föräldrarna Emma & Bizhan. Är så glad för er skull. Har en bild på underverket men vill inte slänga ut den här på bloggen utan att jag frågat föräldrarna om lov först. Dom är dock mycket upptagna av att ligga och lukta på sin lille på BB. MYSPYS!

Kramar från

CC

Dagens video

Live med låten Lightning crashes. Älskar denna låten. Tänker alltid på Bizhan när jag hör denna låten. Han gillar också den. Snart skall han bli pappa eller så är han redan det. Vi har inte hört något på några timmar nu. Han kommer bli en grym pappa. Bara vet det. Dessutom är han en grymt bra gudfar till Eddie.
 

 Kram CC

Tjock Emma= snart mamma

Är så spänd. Emma är inne på förlossningen nu. Denna bebisen ville ut lite tidigare -nästan 3 veckor. Spännande. Snart kommer Wilma.... eller är det Leo. Kom nu bebis. Vi undrar så vem det är där inne.
Massa kramar till dig min fina EMMA. Detta kommer du göra så bra.


BIZHAN & EMMSAN  NÄR VI VAR I ITALIEN -07

Puss

CC


Segt

Idag har det varit segt. Haft noll lust till nånting. Märkligt hur vissa dagar ter sig. Imorgon måste jag träna (2 pass).
Skall försöka göra något vettigt med Eddie på eftermiddagen också. Får lite dåligt samvete när han får vara inne hela dagen. - skärpning nu Cissi!

Gosigaste bebisen. Mamma älskar dig mest!

Igår var det full rulle. Först var det premiär för Eddies rytmikkurs. Varit lite skeptisk till sånt där "slå-på-saker och sjunga ramsor"  tjosan men Eddie verkar gilla det och det gör även att man har något inplanerat varje vecka. Efteråt bar det av till Wille & min kusin Alex fotostudio för lite plåtning. Jag och Eddie skulle vara med på en av bilderna. Bilden är till en vernissage/utställning om otrohet som kommer köras i samband med Göteborgs filmfestival.

Kollar just nu på Made in Sweden på fyran. Den där Desmond Child verkar ju inte riktigt vettig. Jävla strop. På ettan går dokumentären  Solen i ögonen-en dokumentär om Lars Winnerbäck. Hade såklart suttit klistrad om det inte hade varit för att jag har DVD:n som jag fick av världens bästa Lina i julklapp.Tack igen stumpan!

Nu blir det snart sängen. Måste var utvilad inför morgondagen. Denna lilla flaska kan jag rekommendera-ögonkräm.
Man blir ju 27 i år så det är dags för anti-rynk nu. Skall även motverka mörka ringar under ögonen. Det ska börjas i tid.
BIOTHERM AGE FITNESS 2 Yeux

Ingen mirakelkräm kanske men denna i kombination med lite concealer (och sömn) blir det helt ok och man ser inte ut som en trött småbarnsmorsa. Skönt att man numera får sova lite mer sammanhängande efter 9 månader av avbruten sömn.Tack Eddie....mamma är väldigt tacksam.

Kram på er

CC

Babyshower

I lördags var det dags för Emmas & Jossans babyshower. Emma var helt  i chock när hon förstod vad som skulle hända. Jävligt kul att hon inte anat något.
Som ni ser på bilden så är detta inte någon som vet vad som ska hända när hon kommer innanför dörren.

Hon gormade om inbrottstjuvar och höggravid och allt hade hon en whiskey flaska i handen som hon eventuellt skulle slå i huvudet på någon. Ja, herregud. Det var iallafall en supermysig kväll. Seppi & Carlberg hade fixat så bra.

I Jossans mage (th) vet vi att det ligger en liten pojk, frågan är om det inte ligger en liten mörk flicka i Emmas, deras magar är så olika. Snart får vi veta.

Nu måste jag gå och lägga mig. Fullt upp hela dagen imorgon för en gång skull. Godnatt mina vänner.
Sleep tight.

Kramar

CC

Dagens video(s)

Peter Apelgren är förmodligen sveriges roligaste man . Dessa 3 klipp är från hans program "Lycka till" där han
spelar Jöns Håkansson en helt sanslöst misslyckad entreprenör. Helt otroligt asbra!


Dagens video

Jag älskar Pink. Det gör jag. Hon är bara så bra. Hennes låtar når mig . Många av oss där ute har väl haft en peiod då kanske man festat lite för mycket.  Man har väl mått lite dåligt över saker i livet & då allt kännts lättare bara man går ut och slirar & dämpar sig lite med spriten. Har jag rätt? Dagen efter blir desto sämre, ångest utan dess like. Längesen det var så för mig nu men Pink vet hur man sätter ord på beteenden.


Kram

CC

T-shirt

Beställde hem denna coola t-shirt med Heidi Klum från www.colorez.se idag.

Tror den blir ascool med uppkavlade ärmar, stuprörsjeans och ett par sjystsa Converse till.
Vad tror ni?

Puss

CC

Dagens video

Don´t speak. Just listen.

Det går bra nu

Ställde mig på vågen imorse. Fredagar är nu vägningsdag. 58,6 kilo. Detta betyder att jag losat 2,7 kilo på 1 vecka!!!
Känns mycket bra måste jag säga. Blev ju ännu mer taggad nu när det gett resultat. Nu blir det lite hårdare träning så ska vi se att detta går med en rasande fart.


Dagens video

Eddie dansar som en gud! hehehe
Världens goaste 9 månaders bebis bjuder på lite höftrörelser och headbangning.


Det är ett gott liv

Att äta nyttigt är gott. Det visste jag ju men nu när jag verkligen gör det  varje dag förstår jag inte hur jag åt innan. Såser är helt onödigt om man har stor sallad eller rostade grönsaker(i ugn )på tallriken. Man behöver inte dricka något annat än vatten. Är så glad att jag nu verkligen genomför detta. Har inte ätit en enda godsak sen i fredags.Frukt funkar faktiskt när sötsuget sätter in. Imorse var jag ute och gick igen. Mycket skönare när inte kylan var så påtaglig. Igår fick jag hoppa över morgonmotionen -11 var för mycket även för mig. Det blev ett styrketräningspass på kvällen istället där jag fokuserade på överkroppen.

Nu skall vi se här... nu kommer det jobbiga.
När jag "vägde in mig" i fredags 2/1 vägde jag 61,3 kg.  Mitt mål är nu 55 kg. Får se vad vågen visar nu på fredag.
För er som undrar hur jag äter så kan en dag se ut ungefär så här:

FRUKOST
1 kokt ägg
1 dl Paulún musli med lättmjölk
1 glas Brämhults färskpressad juice
1 stort glas vatten

LUNCH
1 pannbiff m.soltorkad tomat
(1 "näve"  fullkornsris-beror på vad jag skall träna)
Sallad på romansallad, tomat, avokado, rödlök och vinägrettdressing

MELLANMÅL
1 hårdmacka med linfrön och keso
eller 1 frukt

MIDDAG
Ugnsbakad lax med purjolök, parika och lite fetaost
Sallad på ruccola, avokado, tomat, oliver, rödlök och vinägrettdressing

Allt är oerhört lättlagat och planerar man bara dagen innan vad man ska äta så blir det aldrig några "problem".
Jag håller stenhårt på Paulúns tallriksmodell där halva tallriken ska vara med grönsaker.


Nu ska jag dona lite här hemma.  Har en garderob som behöver ses över.
Idag köpte jag denna underbara fuskpäls på Tradera. En snubbe som sålde flera stycken. Längtar till jag får hem den!



KRAMAR

CC





Kyla & Kärlek

Idag har det varit kallt. Apkallt. Påbörjade min dag med en powerwalk innnan frukost på 1 timma. Det var så svinaktigt kallt! -6 grader i Göteborg känns som -20 i Dalarna! Det tog mig nästan 20 minuter innan jag blev varm, och då marscherade jag fram som om det gällde livet. Kändes dock oerhört skönt när jag kom hem.
Hela dagen gick bra och jag avek inte en enda gång från mina mat & mellanmålsplaner. Jag har ett sjukt sockerbehov. Det är framgick helt klart idag. Varit småsugen på något sött HELA dagen. Men jag ska inte falla för frestelsen och om jag mot all jävla förmodan skulle göra det så tänker jag inte dölja det. Kommit på att den största chansen att misslyckas med att gå ner i vikt är när man börjar ljuga om man skulle tabba sig. Framförallt för sig själv men även till andra. Där vill jag inte hamna. Tar jag en "godis" så ska jag stå för det.

Idag har vi även hemma hos min Lina. Hon är snart halvvägs i sin graviditet och har en så himla fin liten kula på magen.
Finaste! Konstigt hur livet ter sig. Det går så fort. Ibland är det krokigt och ibland rullar allt på som man vill. Det kändes som om det var nyss jag och Lina satt på en balkong i Turkiet  som 2 singelflickor och prioriterade alkohol och chips istället för att  äta mat. Eller för att inte prata om alla tidiga kvällar vi spenderade i min lya på Gyllenkrook, pimplandes vin som hette GRÄS och lyssnade till Winnerbäck tills vi vinglade ner på Avenyn för att göra sattyg.  Nu är vi båda mammor (Lina snart + att hon är bonus mamma till Dixie ju!)och lever ett lugnt liv. Ibland kanske för lungt. Nu lär jag ju få vänta "ett tag" på en helkväll ute med Lina, men det är det värt. Det vet jag ju.


GAMMAL BILD PÅ MIG & LINA, SKULLE GISSA PÅ 2003/2004 NÅNGÅNG ELLER TIDIGARE

Nu väntar min säng. Den ropar efter mig. Den har ropat i en timma nu. GODNATT!

CC

Dagens video(s)

Snart börjar Mia & Klara igen, närmare bestämt 29 januari på SVT. Detta program är ju så roligt. Jag gapflabbar oftast tills jag lipar. Dessa sjuka tjejer gestaltar de olika karaktärerna på ett sånt briljant sätt. Här är några klipp från förra säsongen.
 

Slut på det goda

Nytt år-nytt (hälso)liv! Imorgon börjar kampen mot kilorna. Paulún är mannen som ska hjälpa mig nå målet. Jag har läst boken, allt är hans fel om detta skulle skita sig. Man skall alltid ha en syndabock-liksom bara "just in case".

Nu jävlar alltså! Imorgon är det jag som tar en powerwalk i ottan à la Linda Rosing.
Jag är laddad och har lagt upp en träningsplan som inkluderar träning 5 dagar i veckan på ett eller annat sätt.
Inga sötsaker och ett minskat intag av kolhydrater.
Nån som ska hänga på? Nån som har något som dallrar onödigt mycket som skulle vara fint att bli av med!?

År 2008 var ett bra år. Ett mycket bra år. Ett av dom absolut bästa på många sätt. Lilla gosegrisen nr 1 kom ju till världen och aldrig förr har jag varit så lycklig.
Nyårsafton gick i lugnets tecken. Mysig middag hos Mathias & Becca, massa god mat och god dryck. Tackar för detta!

På nyår ska man vara fin. Oavsett vad man ska göra-det tyckte jag och krängde på mig denna ljuvliga festblåsa från H&M!
Slänger in lite andra bilder från gårdagens "kalas" och återkommer imorgon hur min första dag gick som hälsonörd.
     
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE

GOTT NYTT ÅR -DET KAN BARA BLI BÄTTRE......

KRAMAR

CC

RSS 2.0