Cissisdagar -

Dagens video


Det vackraste världen har sett

Min fina fina Eddie, mammas älskade prins! Om en månad fyller du 2 år! Dom 2 bästa i mitt liv. Varje dag med dig är en gåva. Jag kommer alltid finnas här för dig min pojke. Mammas kille!!!!! Åh vad JAG ÄLSKAR DIG. Blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på dig. Mitt hjärta bultar lika hårt nu som det alltid gör sekundrarna innan jag hämtar dig på dagis. Du är mitt allt.



KÄRLEK


Amanda & jag är samma

Amanda Widells krönika på http://loppi.se/drommen-om-n-y#more-7820
Det blev så sjukt när jag läste denna..det var som jag skrivit den själv. (Borsett från det där med hästarna då. Jag är ju tokrädd för de där djuren.) Konstigt.
Läs och begrunda. Tror att många unga småbarnsmammor känner igen sig.

"När jag blev gravid hade jag en del funderingar kring det här med vad mitt nya liv som mamma skulle innebära. Jag tänkte inte så mycket på alla de saker jag skulle göra utan mer på de saker jag aldrig mer kunde göra. ALDRIG MER KAN GÖRA, ni förstår att de orden är skrämmande. Jag hakade upp mig på att jag aldrig nånsin mer kunde dra till New York helt spontant en helg. Bestämma sig dagen innan, ringa upp sin bästa tjejkompis och övertala henne för att några timmar senare sitta fnittriga i taxin till Arlanda och veta att man skulle ta ett lån på kreditkortet som man aldrig skulle kunna betala tillbaka. Men ändå, så vilt och så härligt.

Jag sörjde detta. Tänkte att nu är det slut med all spontanitet i mitt liv. Men i vecka tjugofem eller så slog det mig. Jag har aldrig i mitt tjugonioåriga liv åkt på en spontanweekend till New York. Varför skulle jag göra det nu?

Dessutom tycker jag mycket om att planera och längta och framförallt drömma. Det är nog mer min grej, mer än att faktiskt göra det. Överlag så är jag en tvådelad person när det gäller hur jag vill leva mitt liv.

Jag kan gå och längta efter att bo på landet och bara sköta om mina hästar hela dagarna med klockan-tre-fika i stallet och samtidigt vilja sitta i en skybar i en häftig storstad och dricka Cosmopolitans som om jag vore en av tjejerna i Sex and the City . Jag vill leva på en strand med min lilla hippiefamilj och gå barfota resten av livet med nakna solbrända barn – samtidigt vill jag bo i en fin och ordnad villa där allt är vitt och rent med induktionshäll, tvådelad ugn och espressomaskin. Jag kan drömma om att åka på husvagnssemester med grillade fläskkotletter och lådvin vid en svensk sjö men också efter att bo på fint hotell på Rivieran där alla klär sig flott och dricker champagne, tIll och med till frukost.

Dräkt eller slitna jeans, karriärsliv eller mammaliv, dansband eller hårdrock. Där har ni dem, tankarna och drömmarna som rör sig i mitt huvud.

Problemet är att jag på något sätt har hamnat mitt emellan. Jag vill “både och” men det blir “varken eller”. Ni vet när ni sitter på en middag och dricker vin. Det första glaset är gott och fyllt av förväntningar. Det andra glaset dricker man ganska fort, nästan som om det vore saft och det är egentligen bara en transportsträcka till det tredje. För när det tredje glaset är på väg att ta slut då öppnar sig himlen och bjuder in. Världen ligger helt plötsligt framför dina fötter och det finns inga hinder, bara möjligheter. Det är då du bestämmer med din middagsvän att ni ska starta ett företag ihop som kommer att gå om H&M och Ikea. Ni kommer också på att ni ska samla alla gamla vänner från den där Åreresan för sju år sedan för en reunion och kanske den här gången åka till Alperna. i EN MÅNAD! Du bestämmer dig dessutom för att dagen efter göra slut med din partner men också att ringa ditt första ex mamma för att säga att du älskar henne. Du bestämmer dig för att säga upp dig! Börja om på nytt! Allt som händer på en kväll händer egentligen på den här kvarten mellan det tredje och fjärde glaset. Dagen efter så kan man känna riktig ånger, en fruktansvärd mental baksmälla. Vad var det för dumheter man satt där och gjorde planer för? Men där och då var det så härligt – och självklart.

Tänk om man kunde ha den känslan jämt, men utan alkohol. Då skulle man ju göra allt det där som man går och drömmer om och livet skulle vara fullt av äventyr. Men samtidigt – så otroligt utmattande. Det är ganska skönt att trots allt varken vara hög eller låg."


Vinterlandet

Ja, det är där vi bor. Där vintern har slagit sig till ro! Det är bitvis vackert men ack så kallt. -15 imorse och meterhög snö är mer än vad jag som älskar våren mest orkar med... Många säger att dom är trötta på snön som inte vill sluta falla men jag är mer än trött. Lite smått ilsken kan jag känna. I lördags var jag insnöad, var inte utanför dörren med näsan. Andreas var ute i snökaoset och hjälpte våra vänner att flytta och var inte hemma förrän till kvällen, då klättrade vi på väggarna jag och lillen. Dagens i-lands-problem kan tänkas, men med en aktiv 2-åring som vill utforska världen kan det bli jobbigt även för den mest tålmodige. Som tur var så bjöd söndagen på fantastiskt solsken som gjorde att vi lämnade vår snöhydda och begav oss ut på promenad. Skönt men kallt...och 1 timma var mer än Eddie klarade av som verkat drabbas av samma ilska som jag av all snö.
Som sagt aningen trött, men desto gladare och upprymd kommer man bli när våren behagar anlända.
Jo men visst är jag trött på vintern men ack så vackert det är. Knäppte massvis med bilder under vår promenad.



























Hade tänkt att inte se Melodifestivalen i lördags då första två deltävlingarna varit så kassa...ändå satt jag där med chips redo att såga hela skiten vid fotknölarna. Jag tyckte dock att det var den bästa deltävlingen so far...
Nu håller jag stenhårt på Darin och hoppas han kammar hem det.
 


Vi hörs!

Puss på er

CC

Dagens skratt

Alla behöver vi  ett gott skratt. Speciellt under dessa vintermånader som aldrig verkar vilja ta slut. Anna Mannheimer & Peter Apelgren är Sveriges i särklass roligaste par. Tänk vilka upptåg och historier man skulle utsättas för hos en "parmiddag" hos dem....hahahahaha...hennes krönikor i GP är så bra...jag skrattade så jag grät när mamma visade mig denna i helgen.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.311530-det-var-da-vi-upptackte-massagebanken

Skrattar ni inte så har ni ingen fantasi & humor!


kram på er

CC


Up to date

Hej vänner!
Nu fick jag en stund över för att skriva lite. Bloggen har blivit försummad och bortglömd igen. Ett gott tecken med tanke på att det betyder att jag har haft och göra om kvällarna -och jag gillar att ha och göra!
Livet har varvats med träning, restaurang besök, bio, städning på dagis, möte på banken och givetvis massa lek med min lilla prins! Stora killen blir 2 år om en dryg månad. Vad tiden går...eller åren går lättare sagt.

Andreas har som jag nämnde i förra inlägget befunnit sig i Holland med sin kompisar över helgen och landar på svensk mark ikväll. Eddie var hos sin mormor i fredags och när jag skulle hämta honom i lördags så blev vi kvar till söndag eftermiddag. Mormor följde sedan med på ett efterlängtat bad på Åby.

På söndagkväll blev det tjemiddag Hos Seppi för att fira Alla Hjärtans Dag, utan våra män då dom var i Amsterdam och festade. Seppi hade gjort så fint! Du är så bra gumman på allt du tar dig för!
Glömde utbringa en skål för dig igår gumman så den kommer nu! SKÅL!!! För att du är du och att du är så ambitiös och jag är så stolt över dig för att du nu blivit chef och "living the dream".







Min kavaljer för kvällen


Sahar & Emma




Emma & Louise


Värdinnan




Bus-Leo

Puss
CC




Tack för igår

Dålig uppdatering på bloggen nu igen. Lovar att bättra mig Emma! Andreas och boysen har dragit ner till Holland på en weekend så vi tjejer passade på att gå ut och skaka loss. Välbehövligt och mycket roligt. God middag på Cicero och sen Lounge(s) och Push. Det sistnämnda betalade jag 300 kr för att var på i 5 min. Skitställe och överreklamerat! Kameran lade av innan jag han knäppa några kort men linslus som man är så såg man ju till att posera glatt på vimmelbilder istället. Puss på er darlings för en fin och rolig kväll.

Bilder från www.aveny.se



Fina Seppi & Malin (kolla tjötmorsorna i bakgrunden hahahaha)



Cissi & Emma





Bästa Seppi!!


Nu ska jag försöka överleva denna dagen hemma hos mamma har jag tänkt. Saknar min lilla älskade son så mycket!!

Puss på er

CC


RSS 2.0