Cissisdagar -

Sjukveckan

Tjena!

Åh gud vad vi har varit isolerade och nedbäddade den senaste veckan. Sjukvecka from hell....

Förra helgen bestod ju av "storartat" kalas på söndagen. Jättelyckat och Eddie var så lycklig! Tack alla som kom och gjorde Eddie's kalas så fint. Underbara barn! Eddie stensomnade i soffan när vi kom hem i sin nya Buzz Lightyear dräkt som han fick av morbror Jonas.




Jag kände ju redan dagen innan kalaset att jag var hyffsat krasslig, en förklylning och hosta som bröt ner mig totalt. När jag flera ggr under kalaset fick sammandragningar som gjorde ont kände jag att jag nog skulle stanna hemma och kurera mig på måndagen. Kände att kroppen sa ifrån och att jag måste vila...måndag och jag skall jag lämna Eddie på dagis för att få vila ordentligt....kommer inte längre än till en påklädd kille i hallen som kaskadkräks ner hela sig själv och större delen av hallen. Det var bara att gilla läget...magsjukan hade kommit på besök :( Jag och Andreas lyckades klara oss undan magbacillen men min förklylning hålller ff i sig. Inne på dag 9 nu. Måtte det släppa snart. )Eddie har varit pigg ett par dagar och det blir förhoppningsvis dagis för den lille uttråkade på måndag om han inte åker på min dunderförkylning nu. Han hostar ju rejält nu...
Så nu har jag klagat av mig för den här gången! ;))

Sicken varm eftermiddag/kväll (13 grader är faktiskt mycket!)det har varit idag. Om jag inte befunnit mig i mitt välsignande tillstånd så hade man hittat mig på en skön uteservering drickandes rosé ikväll kan jag lova.
Imorgon vankas egentid med A. Brunch på Hovås kallbadhus. Mums!
http://www.hovaskallbadhus.se

Vi hörs!

Kram

CC

RSS 2.0