Cissisdagar -

Vår, ja tack!

Shit pommes vad länge sen jag gjorde ett inlägg nu. 1 månad sedan nästan. Jag ser på statistiken att ni är en rejäl bunt som inte gett upp hoppet om bloggen ännu. Några är inne och nosar här varje dag i väntan på nytt inlägg....
Inspirererande! Tack för att ni läser. KRAM

Så vad har hänt i mitt förvirrade liv sen senast. En hel del faktiskt. Nya MANÂNA  med jobbet den 23:e var en riktig höjdare. Tror nästan att jag gillar den nya på Stigbergstorget bättre. Boka bord nu! www.restaurangmanana.se  I love tapas!
Lördagen 24:e var det dags för barndop för Isabels och Mikes lilla Alma Bella. Sicken skönhet! Tack för ett fint dop!
Lånad bild från Isabels Facebook



Min brors fina Linda har fyllt 33 så vi passade på att överlämna ett paket till henne och gratisäta lite :)
Sen kom arbetsveckan och som ett brev på posten kom magsjukan och jag blev sängliggande i 2 dagar, fy satan vad äckligt!

När jag var redo att stå på benen igen var det dags för Valborg med grillning hemma hos Louise och Alle. Massa fina människor och god mat. Kvällen blev kort och vi var hemma redan kl. 22 för att orka med tidig uppgång med tågresa till Stockholm dagen därpå. Tågresan gick som smort, lillen sov sig igenom nästan hela resan. Framme i Stockholm åt vi halvgott kött på Jensen's Bøfhus. En av de få restuarangerna som Eddie har stora svårigheter att överrösta den redan höga ljudnivån. Skönt!

Söndagen den 2:a maj spenderades på Arlanda för att sedan lyfta mot en vecka i Moskva. Vi hälsade på Andreas pappa Kjell med familj som bor och lever i Ryssland. Vi var där senast november 08. Då var det grått och minusgrader...
Moskva är jättefint på våren. Grönt och vackert.  Denna gången hade vi mellan 20 & 30 grader varje dag utom en. Luften är skit pga all trafik men det går att leva med. Ryssland är spännade och framförallt annorlunda. Väldigt annorluna än trygga svea. Jag gillade miljöombytet men nu dröjer det nog ett tag innan vi återvänder. Det känns som det är lite begränsat i sitt utbud nu när man sett det mesta (i allafall som småbarnsfamilj).

      
       





Nu är vi hemma i trygga men KALLA Sverige igen. Nu får det allt ta och bli lite varmare så man kan vara ute mera. I tisdags fyllde min bästis Lina år så vi käkade lunch efter en stunds lekande i Slottis. Hon fick min gamla förkylning i present.  Varsågod ;) F-låt!
Dagen därpå hade vi magsjuka här hemma IGEN :( Denna gången var tyvärr lilleman den drabbade. Stackars liten har inte fått behålla mycket. Mammas plutt! Inatt blev Andreas nästa offer så nu sitter jag bara och väntar på att magsjukan ska komma och sätta klorna i mig....blääää

PUSS & KRAM

Vi hörs!

CC


RSS 2.0