Cissisdagar -

Dagens video



But love, it’s too hard to break
Love, aint nothing you can take
It’s a little thing we make


Kräftor

...å så var det måndag igen....
Det går fasen för fort. Schoff så är helgen över. Men det har dock varit en bra sådan.
En inskolningsvecka klar -one to go! Än så länge inga problem. Eddie tycker snarare att det är tråkigt när Andreas kommer än när han lämnar, så det är ju bra.

Förra veckan fick jag mycket tjejtid, torsdag- middag hos Seppi m. Emma, Sofia och Louise. THANX! Gott och mysigt. Håller alla tummar jag kan för er Seppi :) U know what i mean sugar.
lördagen blev det enligt planen kräftkväll med gamla tejerna från Nygård. Tack för en grymt mysig kväll fylld med skratt och massa pladder. Ses hos Linda nästa gång......





So long!

CC


Svinis

Om du vaknar upp och ser ut så här- stanna hemma- gå inte till jobbet!
Du har garanterat fått flunsan...




Snor

Det är snor överallt. Lillemans inskolning började såklart med en härlig dagisförkylning. Att man kan ha så mycket snor i en så liten näsa.



























Dagens video

Den här tjejen har en av de största bloggarna just nu enligt www.blogg.se
Jag blir rädd. Det är obehagligt och jag får rysningar. Är det här sveriges framtid? Det kan inte stämma, det får inte stämma....vad sker....


Viktminskning igen

I måndags började inskolningen på Eddies förskola. Ville så gärna vara där, men ibland får man inte ihop det. Jag har inte EN enda semsterdag kvar, inte en timma i komp.... Andreas fixar ju detta galant men jag känner ändå att jag skulle vilja vara med- det är liksom en del av Eddies livspussel. Vet att jag fjantar men det känns så varje gång jag missar något som känns betydelsefullt. Vill vara med och lägga den där biten.

Iochmed att jag började jobba i juni har jag varit aningen mer stillasittande än innan-vilket i sig har resulterat i en icke önskvärd viktökning...så måste jag nu ta tag i detta, att jag sedan hade semester i 4 veckor och gottade mig ordentlig hjälpte ju inte till. Så nu har jag börjat med nyttiga frukostar igen och skall succesivt även köra någon GI variant. Jag undkommer ju inte heller träning med tanke på att vi har ett fullt utrustat gym på jobbet . 4 kilo ska väck igen, så det så.

 Jo förresten, jag fick  igår frågan om jag var gravid igen- ni fattar pressen!




Vi ses!

Puss

CC


Inskolning

Åh vilken skön helg. Inte gjort något värt att nämna. Bara varit. Skönt att bara vara hemma och slippa flänga runt. Älskar mitt sociala liv och glad att jag har så underbara människor i min närhet men denna helgen har det varit så skönt att bara vara hemma. Min lilla plutt är så pappig och jag duger bara när pappa inte är hemma men nu tror jag att jag ligger på plus igen.

Imorgon skall Eddie börja skolas in på förskolan. Liten är så stor. Tror dock att detta kommer gå så bra. Han är ju en supersocial unge. Känns så bra att han kommit in på vårat första val. Nu blir han ett Skattkammarbarn :)
Dom är ju så goa tanterna som ska fått privilegiet att umgås med min son varje dag. Andreas gamla dagmamma Lisa jobbar på förskolan och ska nu ta hand om nästa generation. Underbart bra.

Trodde
att det var färdigt diskat i våran familj nu när vår beställda relationsräddare levererades igår, men ack så fel vi hade. Det var inte alls förberett för att installera en maskin. Jäkla mäklare till att tala osanning. Så nu måste det köpas ny blandare mm mm...jag fattar nada- litar på att Andreas fixar detta galant...med lite hjälp...för typiskt nog pajade vår bil i fredags. En tändspole la av IGEN. Köp Peugeot så får du GÅ!




Kram och godnatt

CC



 


Dagens video





Grymt tjejer!

Detta är för övrigt Andreas favoritlåt hehehehehe, ledsen älskling-the secret is out!

♥Eddie♥

Ljuset i mitt liv. Du är mitt allt min lilla skatt- nu ska jag hålla din lilla hand i min så ska vi vakna upp imorgon till en ännu en vacker dag. Imorgon ska vi leka med ambulansen, den som låter mest av alla dina bilar. Så högt så pappa vaknar. Det ska vi. Älskar älskar älskar dig.



3 dagar gammal

"Jag får liksom ingen ordning"

Han är tillbaka. 30 oktober ska vi träffas igen. I mörkret i Lisebergshallen skall han ännu en gång få lysa upp mitt liv. Få mitt musikhjärta att banka hårdare.

Lyssna på han senaste på http://www.myspace.com/larswinnerback


Kram och godnatt


CC

Vill ha



Denna superfina jacka har kommit in på http://www.nelly.com

Andreas-får jag?


Nellie Cecilia

Linas dotter Nellie som föddes när bloggen låg nere har fått sina namn klara. Hon ska heta Nellie Cecilia. Cecilia efter mig. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det. Så fint! Jag är så hedrad. Ett sådant vackert barn hon är då, det är inte klokt.
Lik sin mor- den bästa av dom bästa!



Puss

CC


Nu kör vi

Hej på er,

Jag behövde uppenbarligen ett brejk. På sisådär 3 månader bara.
Men nu förstår ni mina vänner är jag tillbaka. Jag skall uppdatera bloggen minst varannan dag. Ni är ju så sugna på mitt liv era iglar.

Jag ska loosa lite fett nu igen också så då behöver jag bloggen. It´s all good ladies. Men det här fettet som satt sig på kärlekshandtagen måste bort. Underbara semester men ack vad jobbigt det är med allt gott man ska äta och dricka.
Kan lätt äta och dricka bort en hel semester och med det vädret som bjöds denna sommaren så är det ett under att man inte rullar fram.

Blir en fotobomb-light från mig till er på de 3 månader som passerade bloggen i tystnad.
 
 Here u go,

Ses imorgon















CC

RSS 2.0