Cissisdagar -

Vattkoppor

Ursäkta. Jag vet att jag är skitusel på att blogga men det kommer säkerligen bara bli 1-2 inlägg per vecka som jag hinner/orkar/vill lägga ner tid på. Vi får se...

Nu är jag är tillbaka på jobbet efter "pusslande" fram och tillbaka då vår lille älsklingspojk♥ varit sjuk i vattkoppor i en vecka. Febern som han fick på dagis visade sig morgonen därpå vara vattkoppor. Vi har ju egentligen bara gått och väntat på vattkopporna då stora delar av dagiset redan var smittat..... Det har varit relativt lindrigt och han verka bara haft ont 1 natt så det får man ju vara tacksam över.



Middagen för mig och Andreas uteblev ju på allahjärtansdagen så då passade jag på att smita ut i torsdags och käka Tapas på Manãna med Natalie. Jag och Nat som jag lärde känna när vi både var gravida 2008 har blivit riktigt goda vänner, å nu ska vi båda 2 ha varsin till liten i juni :) Det finns alltid saker att prata/skvallra och disskutera då vi lever så pass lika liv och har så stor förståelse för varandra. Puss på dig Nat:)♥ Roligaste var ju att vi lyckats ta på oss exakt samma kläder... Vi fick oss ett gott skratt innan vi satte oss ner för att frossa mat. H&M kanske ska ta att utvidga sitt MAMA sortiment ytterligare då vi INTE skulle vilja att detta sker igen !! haha



Natalie

Senare den natten på dagen D föddes Beccas och Freddans lilla dotter Felicia. Sicken lycka! Sååå glad för er skull, fina människor!♥

Vi har ju levt aningen isolerade förra veckan då ingen velat umgås med oss (vilket vi har förståelse för,) men vi lyckades lura hem min bror och hans Linda på lördagen då jag ställde mig och gjorde tapas i ett par timmar. Sjukt nöjd! Ska bli min nya specialitet. Hur enkelt som helst att göra själv om man har gott om tid! MUMS!!!





I måndags var jag hos barnmorskan och lyssnade på lilla ♥hjärtat♥ på bebisen och allt verkade bra. Skönt! Längtar ihjäl mig till juni nu.

Veckan status är:

Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 6 fulla dagar (v24+6).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 105 dagar kvar till beräknad förlossning.

Nu sitter jag här i min ensamhet, Andreas är på väg hem från jobb i Strömstad och Eddie var så trött efter dagis så han däckade precis på rekordtiden 18.45:) Jaja, får väl njuta en stund av tystnaden.

Puss

CC

Alla ♥ dag


Hallo! Jag är så rastlös nuförtiden. Helgen som gick var ju så seg emellanåt. Man kanske borde njuta mer av att inte ha så mycket inplanerat men när man inte har något inplanerat då tycker jag det är döden...
Det har ju varit fantastiskt strålande fint väder(men attans kallt) så det ska man ju inte klaga över. I lördags blev det spontan promenad med STOR-familjen "Asgberg" i glashalkan så jag och Emma fick huka oss en sträcka för att inte slå ihjäl oss. Sen blev det en mumsig semla hos svärmor. Svår årstid att var gravid på nu känner jag- ständig skräck för att halka på magen och att klämma för många semlor så man blir fet :))Annars var vi hemma och segade resten av dagen och kvällen.




Familjen "dubbelvagn" tar sig fram

Söndagen var lika kall men strålande vacker så vi begav oss ut i Billdal för ytterligare en promenad men denna gång med min mor. Blev en tur till stallet och Billdalspark. Det var tydligen fler som var ute promenerade då vi sprang på både Johannes, Seppi, Cevin, Alle & Louise och strax därpå svärmor Agneta och Per-Åke.







Idag är det ALLA ♥ DAG. Puss på er alla mina fina vänner! Jag och mannen skulle passat på att gå ut och ätit lite gött ikväll men Eddie fick feber idag på dagis så Andreas fick åka dit i ilfart och hämta hem den lille. Får väl bli en annan dag istället. Jag och Andreas är extremt dåliga på att skaffa oss egentid och måste bli bättre på det. Speciellt nu när man bara har 1 liten. Känns som att det kommer bli svårare att få ihop barnvakt med 2 kottar.

Jag har sån "gravidhjärna" för tillfället..säger massa konstiga saker. Menar ett ord, men säger ett annat. Fruktansvärt dissträ, känner att jag svävar iväg i tankarna.
Nyss så gick en kollega förbi och sa -"Ses imon" och fick till svar -"AH detsamma".
Vilket var helt fel svar på frågan (på flera sätt)då jag inte ens är här imorgon utan vabbar med den lille sjuke.

Ha en go´ kväll alla!

KÄRLEK

CC

Längtar efter bebis

Halo! Nu var det ny vecka och redan tisdag. Helgen var otroligt skön och slapp och den började så bra! Jag fick nämlgen träffa Tuva! Så fin! Har inga ord. Idag ska jag dit igen och förhoppningsvis få hålla henne. Längtar så efter min lilla egna bebbe nu. Undrar så var det är för en liten going därinne??!! 4 månder kvar :)))

Veckans status:
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 5 fulla dagar (v22+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 120 dagar kvar till beräknad förlossning.


På lördagen var jag & Eddie på Ahmeds 2 årskalas **GRATTIS** Superfint ordnat. Tack Jossan för en fin tillställning! Det var clown och ballongdjur,ansiktsmåling, lek och fiskedamm och massa skoj.




På Lördag kväll blev det pizzakoma med Seppi, Johannes och lilla superfina Cevin. Som har växt till sig ordentligt, det går så fort! Försökte kolla lite på Mellofestivalen men kände inte att jag fastnade. Kanske att jag äntligen växt ifrån det!??

Söndagen skulle vi ju ha spenderat med Natalie m. familj men deras lillskrutta hade fått ögoninflammation så det får vänta. Vi begav oss till Åbybadet i vanlig ordning och mös till det.
I söndagskväll fick jag äntligen träffa min hårt arbetande bror Jonte och hans Linda. Tror inte vi setts sen jul så det var på tiden. När vi kom hem kollade vi på favoritserien Solsidan sen somnade min lilla fina prins brevid sitt syskon i mammas mage. Kan inte fatta att jag ska ha 2 små kottar snart. Å vad jag är lycklig!!!!




Ny vecka på jobbet och igår kom min efterlängtade gamla chef Sus tillbaka från sin föräldraledighet. Ska bli spännade att se hur våren blir nu på jobbet när vi är 1 & 1/2 person mindre. Kan bli tufft. Återstår att se. Ska bli skönt att gå hem om ett par månader och nu har jag bestämt att 18 maj blir min sista dag.

Kram på er


CC

Välkommen Tuva

Igår kom hon äntligen det lilla flickebarnet!

Grattis Emma, Bizhan & Leo till den nya familjemedlemen.
Nu är ni fyra! Längtar så tills jag ska få träffa den lilla goingen ♥

Igår hade jag ju finbesök av tjejligan, åh vad mysigt! Goingar!! Dixie ville inte gå hem. Hon ville sova över :) Söt!
Eddie har helt garanterat en "crush"♥ på på Dixie. Han skrattar åt allt hon gör och pockar på hennes uppmärksamhet heeeela tiden.



Idag kommer min älskade man hem från jobb i Strömstad. I 4 dagar har han varit borta så nu var det på tiden att han kom hem till oss och stökade till det lite.



Älsklingen

Snart är det helg!! På söndag ska vi träffa Natalie med familj. Ser framemot det jättemycket! Fina Nat!

Hörs snart!

kramar

CC


2:e februari

Hej alla goingar!

Idag är det onsdag och snart är halva veckan gjord. Ikväll ska jag & Eddie träffa mina fina tjejer, Lina & Bettan och de underbara småtjejerna Dixie & Nellie såklart. Vi ska laga mat och umgås tillsammans, ska bli supermysigt då jag har saknat dem allihop.

Idag kommer nog Tuva till världen. Kan bli en födelsedag idag :) Emmas & Bizhans andra lilla kotte.  Lille Leo ska bli STOREbror! Emma är på förlossningen just nu. Hon blev igångsatt kl 09.00 imorse för hennes vatten hade gått ett dygn tidigare. Hoppas hoppas  hoppas att hon kommer idag så det inte blir en alltför utdragen förlossning för Emsan. Heja EMMA!!! Som vi har väntat på denna lilla flickan!


Emma & jag 15 januari 2011


Puss & kram

CC



RSS 2.0