Cissisdagar -

Dagens video- till LINA

Saknar dig gumman. Vi ses alldeles för sällan nuförtiden. Jag vet att du är trött-been there! Hoppas vi kan ses snart. Sen när bebben kommer har du inte tid för mig alls....
Denna låten är för evigt du och jag hoppandes upp & ner som studsbollar på knark :) VI blir fjortisar och hela världen stannar....
Du är bäst, glöm aldrig det.

Christmas is over

Sitter här lite små svettig efter ett akut besök på solariet. Insåg att nyårsafton är väldigt nära och jag ska ha en benvit klänning på mig...Nu känns det genast lite bättre. Ni som kände mig redan under gymnasietiden vet att jag då led av lite tanorexia vilket innebär att man har ett överdrivet behöv av att sola. INTE bra. Does days are over....Hoppas jag ;)

Julen kom och gick. Det gick snabbt och smärtfritt i år. Fick sjukt mycket fina klappar. Tackar!
Eddies första jul
och han visste väl om det för han ville då aldrig gå och lägga sig. Lillen som vanligtvis är helt slut vid 20 på kvällarna fick läggas med  "tvång" vid 23 tiden.
Första halvan av julafton spenderades hos Andreas bror m. familj för att sedan på kvällen avslutas hos min mamma och Janne på bästa sätt. Annandagen var det dags för julmat igen hos svärmor Agneta och hela tjocka släkten Eklund. Det var ovanligt lungt på snapsfronten i år, de brukar ju inte direkt spottas i glaset i den familjen men i år var dom fan ur form. Under kvällen kläcktes lite planer på ett tomtköp i Onsala ev. blivande sommarstuga. Återkommer om det senare.
Julmat i all ära men det är skönt att det bara ska intas så få dagar på året. Nu är jag trött på det. Blä!!
Mina älsklingar     
Lillen ville aldrig lägga sig....  
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE

Kramar

CC

Dagens video

Kom igen nu! Nu skall vi komma i stämmning. Jajjemän. ...Julen står för dörren.
Är det någon mer än jag som inte fattar att det är julafton imorgon?
Noll känsla. Tråkigt värre.
 "Love Actually" är världens bästa julfilm. Få filmer får en att lipa av lycka som denna helsköna film.



Kram & GOD JUL

CC

Dan före dan före dan

Måndag och aptrött. Idag var min premiär att vara ifrån Eddie en hel dag. Jag och min mor åkte ner till Halmstad för att hälsa på min mormor som bor på ett äldreboende. Då hon har Alzheimers klarar hon inte sig själv och ibland blir det rejält snurrigt. Det jävliga med denna sjukdomen är att den angriper hjärnan och förstör förmågan att tänka och agera logiskt. I långa stunder är hon min mormor. Den som hon alltid varit men ibland sviker minnet henne ordentligt och då blir det jobbigt- mest för henne såklart.

Igår var vi bjudna hem till Seppi & Johannes på middag. Tack för en superkväll. Ni är bäst. Alltid lika gott att äta Seppis underbara mat. Vet att jag kan laga mat och tycker det är kul men Seppi är inte bra hon är grym!!
 
The chef


Familjen



Johannes lär Eddie spela gura



Vi skojade till det lite med Emmas tjockismage

Imorgon måste jag köpa sista klappen, inte köpt till Andreas ännu...hoppas det blir relativt smärtfritt.

Peace

CC

Dagens video

Jag vet att man inte ska hålla på att säga -"Om jag dör vill jag att denna låten skall spelas på min begravning"
Men.... denna låt är så vacker och jag tror på "änglar".
Så här får ni- Waiting on an angel med Ben Harper.


Waiting on an angel
One to carry me home
Hope you come to see me soon
Cause I dont want to go alone
I dont want to go alone

Now angel wont you come by me
Angel hear my plea
Take my hand lift me up
So that I can fly with thee
So that I can fly with thee

And Im waiting on an angel
And I know it wont be long
To find myself a resting place
In my angels arms
In my angels arms

So speak kind to a stranger
Cause youll never know
It just might be an angel come
Knockin at your door
Knockin at your door

And Im waiting on an angel
And I know it wont be long
To find myself a resting place
In my angels arms
In my angels arms

Waiting on an angel
One to carry me home
Hope you come to see me soon
Cause I dont want to go alone
I dont want to go alone
Dont want to go
I dont want to go alone


Godnatt på er alla änglar därute

CC

Friday

Varje år snackar man om att man ska slopa julklapparna. Men huxflux så har någon i familjen sagt nej till detta och helt plötsligt står man där och har köpt julklappar till alla för dyra pengen.
Jag är nöjd med årets inköp må jag säga -alla får vad dom förtjänar :)

Igår var jag och Eddie hemma hos min kompis Natalie och hennes dotter Nellie som är ca 2 veckor äldre än Eddie.
Vi käkade pepparkakor och drack julmust . Passade på kan man säga (tryckte i mig vill  jag säga) för snart börjar ju min viktnedgång. Kan Britney -så kan jag. Inga mer kakor på länge. Väldigt länge!

NELLIE I SIN NYA PRINSESS UTSTYRSEL



 I-LANDS BARNEN SLÅSS OM LEKSAKER :)



Ett STORT grattis till min kära gamla vän Anki och hennes Kjetil som igår fick sin efterlängtade son -tillika  Ronjas lillebror. Hoppas ni får komma hem till JUL! Kram till er

Slänger in  Dagens Video här också. Idag blir det  världens bästa låt. Höj volymen och hoppa upp och ner, lite ut med armarna + se riktigt galen ut- då har du hittat rätta känslan.


Kärlek

CC

Dagens video

Thailand. Fan va gott det hade varit att åka till Thailand. Packa en väska och ta med min lilla familj på en tripp. Det får bli ett annat år. Men man kan ju drömma lite.
Vintern 2006 åkte jag till Thailand i 2 månader med dom bästaste vänner. Denna låten är för alltid knuten till denna resan. Lina, Bettan & Linda ...jag vet att vi inte drog jämt hela resan men jag har några av mina allra bästa & roligaste minnen från denna resan. Var dom än spelade denna låten, oavsett vilket humör man var på så infann sig en sån jävla skön känsla. Obeskrivligt!

En kärleksförklaring

Det är så svårt att sätta ord på min kärlek till min son men jag ska försöka. Är så tacksam för att denna lilla underbara varelse som valt mig som sin mamma. Det är ett privilegium att få vara hans mor och se honom växa. Dag för dag!
Jag älskar honom mer än livet självt och skull ge mitt liv för hans utan att blinka.
Jag känner mig så fylld av kärlek och nu i skrivande stund så droppar det små tårar ner på tangentbordet.
Han är det finaste vi gjort och jag är så glad att vi alla är friska och att vi får vara tillsammans. Man skall inte ta något för givet. Försöker njuta av av varje dag men jag ska nog försöka njuta lite till. Man vet aldrig vad som väntar.

På måndag har han andats här på jorden i 9 månader. 9 månader som gått allt för fort. 9 månader av total lycka. Varje gång han ler mot mig med sitt sötaste bebis leende slår mitt hjärta så hårt.
Nu blev det här väldigt känslofyllt...men det är få saker som gör en så känslofylld -Att bli & vara mamma.

Jag ÄLSKAR er mina pojkar- ni är mitt liv.

Andreas, tack för att du gett mig det finaste i världen. För det kommer jag alltid älska dig. Mitt hjärta är ditt.

EDDIE 0-9 MÅNDER KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE

              

Love

CC

Dagens video

Tänkte börja med dagens video här på bloggen. Börjar med något riktigt sorgligt och hemskt. Mörkt och dystert precis som dagens jävla tråkiga väder. Jag är inte så dyster -längre- men konstigt nog är denna låten en av de vackraste jag vet. 

 

Viktminskning & önskningar

Nu jävlar! Iochmed att jag skriver detta på bloggen så blir det liksom definitivt. Jag ska ner 5 kilo(minst) till sommaren.
Nu får det vara nog med dom här kilona som jag lagt på mig (avslöjar min nuvarande vikt när jag börjar) under graviditeten. Gillar egentligen inte nyårslöften men det måste bli ett nu. Gillar inte ordet nyårslöfte. Va fan- skit i det nu. Kan ju inte hänga upp mig på ett ord. Iallafall. Jag måste lyckas med detta nu. Vet inte om det blir något badande till sommaren annars och det funkar ju inte riktgt med tanke på att Andreas var säl i sitt förra liv och ligger i vattnet hela sommaren.
Jag funderar på Viktväktarna men jag undrar om jag inte klarar det bättre själv. Eller jag vettefan. Jag har ju otroligt tunn karaktär när det kommer till att låta bli de goda, snaskiga sakerna.
Det får bli någon GI variant tror jag. 1:a Januari 2009 börjar det. Är liksom ingen idé att börja strax innan jul, strider mot mina principer.
Får lägga in en målbild. Så här nånting vill jag se ut igen  - minus ciggen i handen då för det är jag klar med sen länge. Aldrig mer nikotin.
SÅÅ ja!

Andreas verkar inte vilja utbyta några klappar i år. Han verkar tycka det är sjukt överskattat -sen har vi ju rätt kass ekonomi  för tillfället med tanke på min mammaledighet men jag slänger upp några önskningar här så får vi se om han kanske köper något snarlikt.

DENNA OTROLIGT FINA FUSKISPÄLS FRÅN  www.pinkywebshop.se


DESSA OTROLIGT FINA  ÖRHÄNGEN- SJÄLVKLART MED EDDIE OCH ANDREAS  www.amandaegilson.com




So long my friends!

Puss & kram

Fettot

CC

En svacka

Mammaledighet i all ära men just nu är jag inne i en svacka. Känner inte att jag kan njuta av min ledighet till fullo. Har jättemysigt med Eddie men känner att vi inte har så mycket saker vi kan hitta på. Denna årstiden gör att jag känner mig lite begränsad, vissa dagar kanner jag att jag är fånge i mitt eget hem. Jag vet att det inte är fallet...jag kan ju ta mig i kragen och ta mig ut men just nu blir det inte så mycket av den varan. Hoppas det blir bättre. Snart så kommer det ju nya bebisar och mammor vi kan umgås med. Längtar till våren nu.

Hittade klänningen så nu vet jag att jag kommer trivas med min klädsel på nyår. Känns gött.

Igår skulle min mamma firas för hon fyllde 58 år ung. Hon är gammal i gemet nu morsan men hon håller fortfarande måttet får jag säga. Min bror Jonas och hans Linda var också på plats och vi pasade på att utbyta önskemål inför julen. Jag kunde i vanlig ordning inte komma på nåt jag önskade mig så jag drog till med att jag ville ha en platttång(?). Slita lite mer på mitt alldeles för slitna kalufs. Blir säkert skit bra. Vantrivs verkligen med färgen på mitt hår. Måste bli blondinCissi igen, hon som jag var i 25 år har varit borta alldeles för länge. Trött på den här brunett varianten nu. Slingor snarast!!
   
Linda                  Jonas                    Mamma             Eddie

Imorgon skall jag åka ut till mitt jobb och hälsa på en sväng.Ser framemot att träffa min allra bästa vän i världen Lina som också råkar jobba på samma ställe som jag. Hon har en liten räka som växer i hennes mage  -är så glad för din skull. Du kommer bli värsta grymma morsan. All min kärlek till dig gumman. Du & jag mot dom....andra...

Min fina LINA

Kramar

 CC


Grattis mamma

Idag fyller min underbara mamma Helena 58 år. Stort GRATTIS till världens bästa mamma. Hon har lärt mig otroligt mycket och jag hade inte varit den jag är idag utan henne. Älskar dig!




MIN MAMMA CA 40 ÅR SEDAN


JAG OCH MAMMA I SOMRAS -VI ÄR BÄST PÅ FEJKADE LEENDEN :)

Lördag som känns som söndag

Konstaterade idag att jag är sjukt nöjd med att jag är klar med julklapparna så man slapp ge sig ut i julhetsen idag.
Det blev en mysig promenad på julmarknaden i Haga istället. Lilleman fick ett par fina fårskinnstofflor som han kan hasa omkring i. Han kryper nu på alla fyra sedan 2 dagar tillbaka. Allt går så fort nu!! Vill  trycka på pausknappen. VARFÖR finns det inte någon!?

Imorgon skall jag jaga runt för att försöka hitta den klänning som jag skulle vilja ha på nyårsafton...har hört mig för och jag har hört att den är slutsåld. Men skam den som ger sig. Skulle vilja känna mig lite snygg nu i år då jag var gravid förra nyår och kände mig fin men fet och inte som den pingla som bor i mig!

DETTA ÄR KLÄNNINGEN SOM JAG SKA LETA EFTER-SÅ FIN!!

Idag har varit så konstig, inte alls haft någon lördagskänsla. Kunde lika gärna varit söndag. Seg och trött. Hoppas snart att Eddie ska börja sova hela nätter. Det börjar tära på mig att vakna så många gånger på natten. Just nu är det igenomsnitt ca 5 ggr per natt som han vaknar och skriker. Han somnar ju om fort men det är den här konstant avbrutna sömnen som blir så jobbig.

Nu ska jag glo på TV tills jag somnar. Min man och hans "boys" sitter i en badtunna (se bild nedan) i Torred och dricker öl. Vet faktiskt inte varför men dom verkar tycka det är en helt OK sysselsättning på en lördagkväll. Dom är lättroade dom små liven :)

Godnatt!

CC

Världens finaste Emma

Emma är tjock, men kanske inte på det sättet som alla tror. Hon är fint tjock.
Alltså bebis-i-magen-tjock. Alldeles underbart fin är hon.

Jag och Eddie har haft en kanondag med Emma, härlig promenad, god sushi och massa pladder.
För pladdra är vi jävligt bra på. Munnen går i ett. Tack för idag Emma. Tack för att du finns! Allt kommer gå jättebra och ni kommer få en jättefin bebbe. Jag tror det blir en Leo. Imorgon tror jag säkert något annat.....




Ciao

CC

Tjock Emma

Idag ska jag och Eddie träffa tjock Emma. Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på för skoj men nåt blir det.
För er som inte vet vem tjock Emma eller bullen som jag även kallar henne är får veta lite senare. Har ingen go bild på henne nu en- tänkte ta en fin på henne idag så alla kan se precis hur go hon är.

Förövrigt är Eddie täppt i sin lilla uppåtnäsa så det blir bara lugna aktiviteter för våran del idag.

So long!
 
CC

Hur svårt kan det vara?

Det är nu några dagar sedan jag startade upp denna bloggen men inget har hänt...
Varför undrar ni?  Jo så här är det...jag är NERVÖS!!  Bloggvärlden är helt ny för mig (eller när det kommer till att skriva själv då, för jag läser gärna andras) och jag vill inte att folk ska undra vad jag håller på med eller tänka -ännu en som ska försöka ge sig in i bloggträsket!

I flera dagar har jag gått och funderat på vad jag ska skriva om i bloggen och har nu kommit fram till att jag inte skall ha någon särskild inriktning överhuvudtaget. Jag ska skriva om det som faller mig in. Viktigt eller oviktigt. Vi får se.
Den kommer handla om mig helt enkelt och alla som ingår i mitt universum.

Det här kommer bli skoj!

Peace

CC

ps. min blogg kommer alltså bli precis som alla andra egobloggar :) ds.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0