Cissisdagar -

Dagens video



Höj som fan. Det är ju ALIZEE. Nu ska jag och Eddie dansa.

Tisdag

Skönt. Så vill jag sammanfatta det när man blivit frisk. Fan vad drygt det är att vara sjuk. Jag kom inte undan, flunsan haffade mig med. Varit inne hela helgen...aptråkigt men nödvändigt. Idag har vi varit ute och trots det tråkiga vädret så var det gott att sticka ut näsan. Fick iväg alla uppsägningar av lägenhet och parkering etc så man kan ta det lite lungt ett tag.

Imorgon vankas det besök på banken. Räntor, räntor,räntor....asså jag blir så trött. Det är så mycket i mitt lilla huvud just nu. Vi får se hur det blir imorgon- hoppas det blir bra.
Eddie verkar fortfarande lite påverkad av att han varit sjuk, sover mycket mer än vad han brukar.
Nu ska jag drömma mig bort lite på olika inredningssajter för att få tips till nya lyan. Har en ganska klar bild i huvudet redan hur jag vill ha det...måste ju bara stämma av det med han den där som tycker "glasbord är snyggt" och inte riktigt vet att man inte bör blanda massa olika träslag...

Funderar starkt på några slags väggdekaler i lillens rum,se nedan eller kolla in sidan  http://www.barnlycka.se/group.asp?group=116





Puss

CC


Vikten

Idag visade vågen 56,2. Detta betyder att jag tappat  5,1 kg på 8 veckor. På ett hälsosamt sätt  gick det alltså vägen!
1 kilo kvar och och intensiv magträning. Funderar på om jag och Andreas skall bli riktiga svennebananer och köpa "Parträna med Paolo Roberto "
 
Boken om parträning som man köra hemma. Det kan faktiskt vara något för oss. Det är sjukt töntigt men vad gör man inte för att bli en yummy mummy.

Kram

CC

Vi vann!!!!

VI VANN BUDGIVNINGEN! Skrev köpekontrakt idag.
I april går flyttllasset till Billdal, närmare bestämt Skintebo där både jag och Andreas är "born and raised".
Hade någon frågat mig om jag skulle kunna flytta tillbaka för några år sedan så hade svaret förmodligen blivit -ALDRIG!!
Men nu har jag själv familj och jag vet ju själv vilken nice uppväxt jag hade i denna idylliska dal. Numera även kallad "skiljebo" el. "skilsmässodalen" då jag och mina jämnårigas föräldrar hade svårt att hålla ihop. Kanske en generationsgrej- eller vem vet de kanske är dömt att misslyckas om man flyttar dit?! Vettefan. Något som jag däremot vet är att jag är glad att det blev denna lyan. Den passar oss perfekt.

Denna veckan har gått så snabbt och i stort sett handlat om budgivning och mäklarsnack hit och dit. Skönt att man omger sig med människor som man kan rådråga när det gäller stora affärer för det var inte mitt och Andreas område-innan-nu däremot är man något av en expert.  Nu återstår bara att man ska läsa på om räntor. Sicken djungel. På onsdag ska vi träffa banken och då måste man vara bra påläst!!

Mina pojkar är sjuka båda två och Eddie har feber för första gången.  Bara sover...Lille snutten. Andreas var otroligt liten i förrgår (vi snackar fosterställning och pratade bebisspråk!) idag verkar det desto bättre.

STORT grattis till Mathias & Becca som fick sin efterlängtade dotter i onsdags. Vi kommer och hälsar på så fort vi får!!! *KRAM på er*

Nu blir det fredagsmys härhemma, hoppas Eddies feber går ner bara så man inte behöver uppsöka någon läkare. Man är ju lite små harig med första barnet.

Vi hörs!

CC

Tulpaner = kärlek

Idag är det alla hjärtans dag. Puss på er. Min man är smart. Inget nytt så sätt men han tycker som så många andra att denna dagen är skapad av handeln för att man skall konsumera mera (onödiga saker). Så han köpte tulpanerna som jag önskat mig igår så det skulle bli lite mer "surprise", i själva verket var de säkert 40 % billigare igår.....
Hursomhelst. Jag älskar tulpaner. Jag älskar dock Andreas mer-med eller utan tulpaner.






Imorgon skall vi titta på en lägenhet  i Billdal som vi hoppas vi kan köpa. JAAAG VILL!!!
Nu ska jag läsa på lite om budgivning och vad man ska tänka på vi köp av bostadsrätt. Är lite lätt vilse på detta området .

KÄRLEKSKRAMAR

CC

Dagens video

En låt som är fruktansvärt underskattad. Den kom inte långt i förra årets melodifestival men otroligt fin text. Pussar till min Andreas som jag längtar efter att  få skeda i soffan med ikväll.

Dagens video & dagens kraaam till Rebecca S



Största kramen till min älskade vän Becca.

CC

Helikopterfylla

Fyfan sicken förmiddag man har haft. Yrsel. Det är inget skoj alltså. Idag fick jag nog det värsta anfallet jag fått. Fick ringa hem mannen t o m. Nä ....det var verkligen som en helikopterfylla ggr 12 + svettningar och kräkningar om vartannat.  Visst, det kan ju tänkas vara ganska milt i jämförelse med typ vinterkräksjukan men jag hade noll kontroll. När jag kände att jag inte vågade hålla min son för att jag var rädd att tappa honom så var det läge att kalla på förstärkning. Kännt mig konstig hela dagen men nu börjar det kännas bra, hoppas detta var något tillfälligt och att det inte smyger sig på mig snart igen vid något sämre valt tillfälle.

Imorgon blir det myspys hos ELISABETH. Torsdag- träffa Leo & Emma sen blir det banken för att kolla bolån. Fredag till Becca. Lördag...Hjärtansdagen-vad ska vi hitte på? Söndag- visning av lägenhet.

Fan va tråkigt jag skriver, nä jag har tappat det. Jag återkommer när jag har något att tillföra. Over and out.

CC



Måndag

Varit dålig på bloggandet på senaste. Inte haft något bloggsug. Inte hänt så mycket i mit liv. Var en ganska ordinär vecka förra veckan. Helgen var vi ute mycket igen.Träffade både Andreas bror och min egen. 
Denna veckan är det däremot fullt upp. Gillar det. Hemma är inte bäst -en heeeel tisdag.....tro mig.

På lördag är det ALLA DAG. Jag vill ha tulpaner. Det är min enda önskan, eller det är det inte men det duger gott och väl. Undrar om man kanske kommer ut med älsklingen en sväng på lördag.

Greys Anatomy är tillbaka den 18 februari. Längtar- VÄRLDENS BÄSTA serie. Tror jag lipar varje gång. (Andreas hävdar att sånt är fallet)  Helt knäckt. Här kommer lite gammalt gott. Izzy & Denny.


Var på lunch på mitt jobb idag och pratade med min chef. Mycket trevligt, sen har jag ju  den absolut grymmaste chefen man kan tänka sig. Snurrar mycket tankar i mitt huvud just nu. 1 juni börjar jag jobba igen. Inte många månader kvar med lilleman på heltid. Men jag vet ju att han kommer få en underbar sommar med sin pappa som skall vara pappaledig. Om man kan så tycker jag att man ska var pappaledig. Tiden när barnen är små kommer ju aldrig tillbaka. Nästa barn (vår dotter -som vi kommer få alltså!) skall Andreas vara hemma ännu längre.

Kramar

CC

Tack Henke

Jo så var det ju det här med min viktnedgång-igen. Nu stannar vågen på 57,6. Hell YES!! Åt mycket rätt håll må jag säga. Andeas vän Henke var här i afton. Henke har varit i USA och spelat hockey sen i augusti/september nån gång. Han har alltså inte sett mig sen jag vägde 6 kilo mer. Det dröjer inte många minuter innan han kommenterar detta. "Jävlar, du måste ha gått ner i vikt?"  Måste säga att jag är toknöjd med denna iaktagelse. Det gjorde hela min kväll och förmodligen hela min morgondag. Powerwalk imorgon bitti alltså. Jepp, det blir det.

Känns ibland som att det blir vikthets här på bloggen. Inte alls min mening. Jag är bara lite smått fixerad vid vågen just nu. Det går nog snart över ska ni se. Annars det kanske smittar av sig på sonen och man vill ju inte ha det så här inom något år (se nedan) (!?)



PUSS

Ciao

CC

Statistik

Jag ser er i statistiken. Alltså ni som läser bloggen. Vilka är ni egentligen? Ge er tillkänna vettja. Om inte annat så skriv gärna hur ni hittade hit.

Har ni inte tänkt skriva nån kommentar...tråkigt. SLIPP DÅ!!!!

PUSS 

CC

Dagens video

Min och Andreas låt. VÅR LÅT.  Väldigt cheesy...hehe. Kommer förmodligen spelas på vårat framtida bröllop. Den där Kelly familjen ser ju för jävla roliga ut, men vad gör det. Låten är hårt förankrad i mitt hjärta för all framtid.



Goodnight!

CC

Stora planer/liten plånbok

Det är inte alltid skitkul det här med att man har mindre pengar för att man är hemma med barn. Borde helt klart vara tvärtom. Man gör av med så mycket mer pengar...ok, man går inte på krogen och man spenderar inte tusentals kronor på jeans eller jagar runt efter Dior läppglans, (eller jo det sistnämnda gör jag fortfarande) men ändå åker kortet fram bara man går utanför dörren. Det är sjukt mycket små utgifter heeeela tiden.

Vi drömmer om hus varje dag här hemma. Men drömma är det närmaste vi kommer just nu. Vi vill tillbaka till Billdal. Jag är trött på stan. Visst, en del kompisar bor här men annars så är det inte mycket annat som håller en kvar.  Är ju helt klart bortskämd med att bo så nära allting och speciellt underbara Linnéstan. Tror dock att jag kommer uppskatta att komma till stan och ta en frukost i Linné när man inte har det runt hörnet längre. Har hellre havet runt hörnet som det känns nu.

Idag var vi ute och promenerade med svärmor Agneta. Lovely. Vädret idag är det närmaste vårkänslor jag kommit i år. Fick fira med en semla. OOHH vad jag var värd det! Åt halva svärmors också. Såå värd var jag det.
Helgen gick helt klart  åt till att umgås med familjen. Vi har varit ute mycket vilket är så gött. Så glad att våren är på väg så att man kan vara ute mer. Det är även bra att jag numera kommer i min gamla garderob så jag inte behöver handla en helt ny.....eller är de det??
Vi fick även idag ett mycket uppskattat besök av familjen Asgaroulady/Friberg med lille pluttis LEO i spetsen.
Tack för att ni kom och ammade och bytte blöjor och pratade bebisspråk så man inte känner sig ensam i klanen längre.


HELGEN I BILDER (mest på Lille E som vanligt)













En nykläckt och en 10 månaders bebbe

//Kärlek//

CC


RSS 2.0