Cissisdagar -

Hjälte

Ja...något tack ska man väl ha för att man betalar den sura tv-avgiften...

http://www.tackfilm.se/?id=1259071717160RA18

hahaha

Dagisfest

Idag är det grått. Grått och mörkt när jag går till jobbet och grått och mörkt när jag kommer hem...
Jobbar till 16.30 denna veckan vilket är sent för mig. Lovat mig själv att inte sola solarium denna vintern för att vara lite snäll mot min hy men jag vettefan. Det går nog inte. Jag känner att jag måste ha ljus.
Jag är blek som Laban just nu. Gillar inte brun-utan-sol. Tycker det är så kladdigt och man får ju alltid så bleka händer och fula ränder. Den enda som jag tycker är snygg som blekfis är Dita von Teese.



SNYGG BLEKFIS

I lördags var vi på "dagisfest", det var kanon. Vi var 14 st föräldrar som träffades på kooperativet och förberedde, lagade och åt väl tilllagad gourmetmat. Allt var över förväntan. Skrattade ikapp halva natten. Vi och 2 andra par var kvar till sist. Stövlade in hemma vid 03 tiden. Andreas gjorde sin vindebut. Han har länge pratat om att han vill lära sig dricka vin och han fick i sig hela 4 glas under kvällen. Den 23 januari har han bokat in oss på ost och vinprovning på Palace.

Ikväll skall jag och Emma lyfta lite på gymmet. Äntligen är smärtan i armen borta efter sprutan.

Hoppas ni får en härlig vecka.

Kramar

CC

Svinvaccin

Efter mycket trevande fram och tillbaka gick jag och Eddie igår till vårdcentralen för att få svinvaccinet. Nu är det gjort och allt känns bra. Eddie verkar inte ha fått några biverkningar alls, möjligtvis lite temp och jag har bara något som känns som träningsvärk av den sjuka typen...
Måtte nu svinet hålla sig borta till Eddie får nästa kur i januari. Jag HATAR att media stissat upp detta såhär. Jag har vägrat, tvekat, bestämt mig och ångrat mig men nu känns det bra. Gjort är gjort.



Igår fick vi besök av mina älskade flickor Lina & Nellie. Lina klarade sig mindre bra från biverkningar av vaccinet. Hon hade dagen innan åkt på feberfrossa och ond arm hon också :(
Hon är så söt Nellie så man vet inte vad man ska ta sig till. Hon har blivit så stor lilla pärlan. 6 månader snart. Man blir så sugen på en till....farligt ;)



Ikväll blir det Idol med parligan. Älskar att vi vi umgås för att vi genuint tycker om varandra och har skitkul ihop, inte för att vi måste umgås som vissa par gör (ex pga att Andreas är deras vän från början) Ni är bäst! Älskar er!


 I somras på Skansen


Puss & kram

CC





Upplevelsebadet

Sicken härlig helg det blev! Räkor och Idol på fredagen. Middag och utgång på lördag med underbart roligt sällskap. Sen så avslutade vi denna fina helg med ett besök på upplevelsebadetÅbysimhall.
Jag tror aldrig jag har sett Eddie så GLAD och uppspelt. Vi vet ju sen innan att ha älskar att bada. Efter 4 månader på babysim på Hagabadet och ett ständigt badande i havet och barnpool i somras så borde det inte vara allt för spännande tänkte vi. Han var helt TOKIG! Skrek rakt ut av glädje. Skrattade hystersikt när han åkte rutschkana. Han fick inte nog. Jag önskar så att jag hade detta på film eller kort. Helt priceless, så jäkla kul. Sen när vi kom in till duscharna i omklädningsrummet så blev han mållös av alla dessa nakna kroppar. Han bara STIRRADE...helt kolugn. Nä, det här var suveränt. Vi har köpt 10 kort så nu blir det bada i stället på helgerna nu när det inte är så skoj att vara ute i sandlådan.



Ha det hej!

Kramar


Summering....

....av gårdagkvällen. Vi drack. Vi åt, vi drack lite till. Skrattade hysteriskt på Cicero, på 7 eleven & i en taxi. Vi drack lite till. Vi skrattade. Vi dansade. Vi drack och skrattade och tjattrade.













En helt fenomenal kväll tills vi satte oss i taxin hem och Emma tilldelades världens längsta och konstigaste säkerhetsbälte och jag trodde chauffören sa att Emma hade en liten hjärna.



Puss på er

CC

Utgång

Ikväll blir det utgång. Kickar igång kvällen med en god middag i Linné.


Vi syns!

CC

Uggla var är du?

Nästintill varje dag fram till en sorglig dag i oktober har jag läst Magnus Ugglas blogg. Underhållning på hög nivå.
En dag bara slutade han. Inget avsked, inga förklaringar....när jag googlar "magnus uggla slutat blogga" kommer det bara upp gamla artiklar om när han slutade blogga på Aftonbladet i februari 08 för att sedan börja igen på sin egen hemsida.
Jag är orolig för Uggla, vad har hänt... Ingen verkar bry sig... utom jag :( Jag har för lite att göra på jobbet helt enkelt. Jag grubblar så mycket på vad som hänt med bloggen att jag börjar tvivla på om jag har någon arbets moral alls... Snap out of it lixom!!
www.ugglanyheter.blogspot.com



Så en underbar nyhet bland allt det sorgliga.
Igår såg Alma dagens ljus. 2 dagar efter bf. Fantastiskt!! Stort grattis till Bella & Mike. Nu är hon här. Livet blir aldrig mer detsamma. Kram till er ♥


Vi hörs!

CC

Namnkalas

Hej alla ni ca 30 trogna läsare!!!
Idag är det tisdag och Pink spelar i Globen ikväll-och jag kommer inte vara där*snyft* :(
Fasen ocskå. Hade så gärna velat vara där och se konserten. Har velat fram och tillbaka om jag/vi skulle gå eller inte och nu när jag kollade förra månaden så var ordinarie biljetter slut. Kunde fått biljetter för ca 800 kr st....vilket jag tycker är saftigt. Sen ska man ta sig upp till Stockholm, ordna med barnvakt i 2 dagar mm mm...Nä det gick helt enkelt inte denna gången. Men nästa gång hon står på scen i Sverige MÅSTE jag gå.

I helgen har lilla Nellie Cecilia haft sin namngivning. Jag och Lina gjorde gemensamt goda lasagner på fredagskvällen som det skulle bjudas på under lördagen. Dom hade en enkel namngivning med närmaste vänner och familj precis som önskat. Väldigt fint och personligt. Det var med tårfyllda ögon jag stod och knäppte bilder medans Lina berättade vad och varför hon heter som hon gör. Cecilia- efter mig. Fint♥ Tack Lina & Jonas. Puss!!

    

Lilla sessan       Föräldrarna                                 Min fina Rosa Kille   Felstavad :) men ack så god

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

CC


Drömhus

Tänkte vi behövde ny bostad till lilla familjen. Nån som kan hosta upp 15 millar -pronto- så jag kan slå till??



http://www2.bjurfors.se/bilder.aspx?OBJGUID=3M4IAIBG4JOI9IOH&OBJTYPE=CMVilla

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Ibland kommer saker över än. Huvudet på spiken liksom. Poletten trillar ner...
Med risk för att bli aningen personlig tänkte jag nu öppna mig om en sak.
Alla människor är olika. Inga konstigheter. Jag har kanske inte tagit mig tid att sitta ner och reflekterat så mycket över varför jag är som jag är. Är alltid lite spänd. Är aningen besatt av att alltid ha ett fint hem och ha kontroll över allt.  Har jag bestämt något...som en sån enkel sak att att vi ska äta köttfärsås och Andreas kanske vill att vi ska äta något annat så blir jag frustrerad av att det blir ändrade planer.  Måste styra skutan med järnhand. När planer raserar blir jag osäker och frustrerad.

Det värsta är att ljuset gick upp för mig när jag tittade då Desperate Housewifes i tisdags.
Jag blev upplyst av Desperate!!
Det är en scen då Scavo går över för att prata med grannen" the handyman" för att förklara varför hans fru Lynette måste göra saker på sitt sätt och bestämma. Hon är rädd att allt ska rasera. Om hon inte är med och bestämmer hur saker och ting ska vara /bli.
Jag blev helt stel när jag förstod att han kunde lika gärna ha berättat om mig och min historia.

Jag har ett behov att hjälpa. Har alltid haft och jag har väl under min uppväxt vid flera tillfällen hjälpt eller sett efter folk i min omgivning. Skyddat familjen. Alltid har jag haft vetskap och rädsla att om jag inte har kontroll över situationen kan allt rasera. Rinna mig ur händerna. Jag  jobbar alltså stenhårt på att hålla ihop klanen för att jag hela tiden har i tankarna att allt kan försvinna på en dag.
Jag är glad att jag har kommit till insikt. Glad att jag känner mig själv lite bättre, det känns bra och jobbigt på samma gång.

Andreas, jag älskar dig och kan inte tänka mig att leva utan dig. Du är en slarver och jag skulle trots allt sakna att skälla på dig om att du inte gått ut med soporna och om att dina kläder ligger slängda i soffan varje morgon.
Känslan av att veta att jag inte skulle få det gör mig alldeles gråtfärdig. Det är ju du. ..och du är ju som du är av någon särskild anledning.
Jag vet att jag är svår att leva med. Tack för att du förstår. Nu när jag förstår...

Puss 

CC




Dagens video

Tack Lasse, tack för allt.

Söndag

Sköna söndag. Min älskade lilla snutt verkar vara på bättringsvägen. Han har nu ätit frukost. Jippi! Det har varit en kamp att få i honom mat sen i torsdags. Hoppas han blir helt bra snart. Man märker att han inte mår något vidare, orkar ingenting. Men oj så gossig han är när han är febrig. Vill gosa HELA tiden, inget som sker för jämnan om ni förstår. Då får man tjata sig till pussar och kramar.



Trötta.....ZZZZzzzzZZZZzzz (igår)

Fredagen var som räknat underbar. Underbar konsert med underbart sällskap i form av en ♥bästis♥ som jag inte kan leva utan. Vi behövde vår årliga dos med Winnerbäck. Skönt. Saknade vissa låtar men i det stora hela så en mycket bra konsert som väntat.
Försökte ta en hyffsad bild men detta var det bästa jag kunde åstadkomma med "skitkameran" när jag redigerat färdigt. Fin han är vår Lasse ♥



Efter konserten gick vi till Vasastan för att släcka törsten. Tack Lina för en mysig kväll som jag saknat. Fy satan vad seg man blev dagen efter dock. Gjorde inte många knop igår.




Kram på er

CC

RSS 2.0