Cissisdagar -

Nyårsdress??

Dagens I-landsproblem. What to wear?

2007

Gravid i vecka 28


2008



2009





Jag har köpt en rosa kreation men jag vet inte om jag kommer känna mig som en liten minigris, aningen tajt upptill...


Imorgon är det nyår!!

Puss

CC


Bloggpause

Tagit ledigt från bloggen tills efter helgerna. Ses nästa år!

Puss

CC

Julens ankomst

Tisdag och julen närmar sig med stormsteg. 2 dagar kvar sen så är den här. Aftonen som jag ska spendera med dem jag älskar. Julen handlar om det. Vara med dem man älskar. Det ska inte vara något påtvingat. "Alla gör som dom vill" mentalitet är det som råder nuförtiden och det känns underbart. Slipper dessutom ränna runt hemma hos andra (som man gärna hade sluppit) utan samlar alla hemma hos mamma och Janne.

Helgen som gick ägnades åt trädköp och pyntning mm och sen åkte vi till stan för julklappsutdelning med Lina, Jonas, Bettan & barnen.



Jobbar imorgon också sen är det ledighet till 4 januari. Götta!! Skall umgås, mysa ,leka och sjunga med min lilla älskade son. Meningen med livet är barn. Alla kanske inte håller med men det är min filosofi. Julen är hans. Det är så det ska vara.

Tycker det är upp till var och en hur man gör under jul men jag tycker inte det "passar sig" som förälder att snapsa så länge barnen är vakna (mycket praktiskt att det dessutom är det värsta jag vet), om inte annat så får i allafall en av föräldrarna hålla sig utan. Man blir förändrad av alkohol, och några som verkligen känner av det är barnen. Jag kommer absolut dricka vin på kvällen om jag vill det. Men att julen skulle ursäkta stora fylleslag förstår jag inte. Som sagt upp till var och en. Pratar ju bara av egen erfarenhet. Det är inte trevligt med  en full förälder. Inte några andra dagar på året heller för den delen. Nog om detta.

Igår startade vi en ny tradition med pepparkaksbygge med familjen "Asgberg". Skitmysigt. Pojkarna bytte lite julklappar och vi byggde hus. Till min stora förvåning var Andreas den som var mest ambitiös. Jisses vad han pillade och pyntade huset....








Godnatt

Snart är det JUL

CC

Sjukling

Ledsen att det var längesen jag uppdaterade. (jag skrev ett långt inlägg i fredags som försvann, tappa sugen på ett skriva sen...) Här har det har varit fullt upp. I fredags var det dags för Eddies första Lussefirande på dagis. Världens finaste tomte. Han fick lite scenskräck...tur att mammas trygga famn var nära för tröst. På kvällen träffades åter igen alla barn & föräldrar på dagiset för att gå upp till skogen och få träffa tomten och överlämna eventuella önskelistor. Kul tradition!









Helgen/veckan har bestått av firande av mödrar. I lördags så var vi på underbara Nordgården i Billdal och åt julbord och firade svärmor Agneta som fyllt 60 år. Jättemysigt ställe, fin miljö och fantastisk julmat. Brukar inte vara så imponerad av julmat men detta var verkligen världsklass. Kolla själva www.nordgarden.se .

Igår fyllde min vackra mamma Helena 59 år. Hon ville inte laga mat på sin dag. Så jag bjöd hit familjen och lagade lite gott och så fick hon lite presenter. Om drygt en vecka blir det julfirande hos mamma m. familj & med svärmor och Per-Åke. Längtar till julen nu! Eddie kommer bli så bortskämd!!

Under söndagen började lillen bli krasslig. Han har haft feber nu i 4 dagar. Han verkar ha ont i kroppen. Går konstigt och man kan inte lyfta honom som vanligt. Skall till läkaren kl 14  och kolla. Hoppas dom kan konstatera något...min första tanke var sena biverkningar på vaccinet. Måtte det inte vara något galet :( Han Hade ju feber i 2 dagar förra veckan också. Det konstiga är ju att han inte har några andra sjuksymptom (som han kan tala om då vill säga).

KRAM

CC

Bloggen 1 år

Idag är det 1 år sedan jag gjorde mitt första blogginlägg här på www.blogg.se.
Bloggen har framförallt varit min ventil och ett sätt för mig att dela med mig av min vardag för vänner och familj.
Hoppas på fler år med er som läsare. Tack för att ni läser, kul  bara om ni blev lite bättre på att kommentera hehe ;)



Kram på er

CC


Dagens video(s)



Det blir nog inte bättre än så här. Mer äkta än så här blir det nog inte. En sån röst, en sån gåva....
Båda albumen "Långa nätter" och "Säg ingenting till mig" är så bra. Tack Melissa.

En nykter jul?

Det är en sak jag inte riktigt kan släppa som hände häromdagen. Det grämer mig och jag känner mig påhoppad.
När vi var på på väg ut från Ullared i söndags blev jag stoppad av en kvinna som frågade mig om jag kunde tänka mig att skriva på att jag inte skulle dricka någon alkohol över 2,25% under julhelgen....först tänkte jag visst men sen så sa jag " Nä det vet jag inte...jag kanske vill dricka ett glas vin på kvällen på julafton och det skulle inte kännas bra för mig att jag skivit på detta" -kvinnan synar mig-"Näääää det får man inte göra!!! Du kan inte tänka dig att avstå???" -jag blir helt paff-"Jo eller visst men jag kan inte avgöra det just nu, så som sagt det känns inte bra"-hon fortsätter- "För BARNENS skull är det ju bra om man gör det" sa hon och synade min vagn full med leksaker -jag upprepar-" Nä det känns inte rätt att skriva på med tanke på att jag nog kommer ta ett glas vin när min son gått och lagt sig" -hon upprepar- "Nääää det får man inte göra!" hon vänder bort huvudet och letar efter nästa objekt.

Jag går därifrån med en klump i magen. Är jag en så kass förälder?? Vad hände? Blev jag utdömd av en för mig total främling...läskigt...

Jag kollar senare upp hemsidan och förbundet hon verkar representera. Såklart. Nykterhetsamfundet. www.vitjul.se heter organisationen som vill att alla barn ska få vara utan en alkoholpåverkad förälder, då många barn far illa just under julen. Fine, det köper jag. Det är ångestladdat för dom flesta med jul, och för att inte tala om i de familjer där det finns ett missbruk som definitivt kommer upp till ytan när man firar med släkten. Hon jobbade för en god sak. Dock var hon inte en god människa. Hon kändes dömmande och förmer. Ett barn behöver inte prata med en dömmande människa som bara ser allt svart och vitt.  Barn behöver prata med någon som förstår. Jag är ledsen men detta var inte vitjul-IOGT-NTO- organisationens  starkaste drag att representeras av denna kvinna. Huge misstake.


Kram

CC

Julbestyr

Söndag kväll & andra advent. Nästa helg är det Lucia och sen är den snart här. JULEN. Den så efterlängtade ljusa helgdagen. Ska bli skönt med 1 & 1/2 veckas ledighet :)

I fredags hölls Semcons årliga Julfest. Med finstrumpbyxorna på begav vi oss till Kongresshallen/Svenska mässan för lite mat och underhållning. Kvällen började ganska så segt men när musiken drog igång så var det svårt att sitta still. Fullt ös en bit in på natten.
   
    

Igår kväll var det dags att få se sista Millenium filmen "Luftslottet som sprängdes". Hämnden är ljuv & vilken hämnd hon får Lisbet!!! Gå och se den. Sjukt bra! Sent i säng och sen upp i ottan för att sätta oss i mörkret och köra till Ullared & knö med 3000 andra. Snabbt och smidigt hann vi avverka några timmar nere i hålan. Gjorde massa bra klipp. Höll mig borta från klädavdelningen. Jävla- skit -dåliga- fula käder, nä det går bort. Köpte massa användbart den här gången. Leksaker till Eddie mfl i julklapp och en saccosäck med familjen Barbapappa på som han fick med en gång när vi kom hem.



Vi tänkte vi kunde knö lite mer på en dag så vi begav oss till Liseberg julmys. Kallt var det och länge fick man köa. Vi tog Eddie till sagoslottet och jag konstaterade ganska fört att han var för liten för detta. Satt helt knäpptyst nästan hela åkturen till sista minuten då han började gråta...får nog vänta ett år.

    
   

Puss & kram

CC

Tigern är egentligen en gris

Tiger Woods otrogen mot supersöta Elin? Snorrik med en framgångsrik golfkarriär. Förmodligen den bäste golfspelaren världen kommer att få se. Tråkigt bara att det skulle visa sig att tigern är en gris istället. Inte så felfri och perfekt familjefar/äkta make som omvärlden trott. Att det skrivs så mycket om detta i Sverige  är givetvis för den bedragna frun är svenska. Annars skulle denna nyhet inte få sådant utrymme.
Det spekuleras ju hejvillt kring detta så då tänkte jag att jag också skulle göra det....
Om det nu är sant så visste kanske Elin redan om det? De kanske har en deal? Hon får shoppa och han får "hålla på med sitt" och så lever de lyckliga i den uppgörelsen?? Fast det verkar ju inte troligt om hon slagit sönder hallen hemma och gått bärsakargång med en (roligt nog) golfklubba. Vem vet vad de har för uppgörelser bakom stängda dörrar? Nånstans hoppas jag dock att det inte skall ligga något i skvallret alls, de verkar fina ihop...och ingen förtjänar att bli bedragen

Spelar ingen roll hur stor idrottsman du är om du inte har någon karaktär och man inte klarar av att stå emot andra kvinnor än den du lovat hålla ihop med resten av livet. Golfkarriären kommer en dag vara över, kanske rentav ganska snart... Kärleken och relationen till sina barn är bestående. Framförallt viktigast i livet. Finns det något större?? Han har alltså enligt uppgifter varit otrogen under graviditeter och barnafödande. En riktig gris som sagt. Ingen man whatsoever. Stackars Elin. Lämna honom!! Det värsta är ifall de här andra kvinnorna som han skulle varit med tjänar pengar på att det nu blir officiellt. Har folk ingen skam i kroppen??

Om han nu seriöst har tröttnat på Elin och vill ha ombyte så borde han i så fall gå ut öppet med det och vara en man och ta ansvar för sina handlingar. Istället för att smyga med det och låta sig lockas med av frestelsen. Vek människa alltså. Stämmer hela denna storyn så har bara Elin ett alternativ. Kapa av den. Och då pratar jag inte om golfklubban.


Kramar från en otrohetshatande

CC


Vinterkyla

Nu snackar vi vinter. Det här gillar jag. Inget hällregnande november väder. Sol och friskt väder. Underbart! Kunde inte blivit bättre "ledig-från-jobbet-vara-med-eddie-dag" väder. Igår spenderade vi dagen som planerat först hemma hos Natalie och Nellie (som är några veckor äldre än Eddie) på lite lunch/glögg/pepparkakor. Sen blev det utelek för hela slanten. Så härlig dag. Tack Nat!!

      
    

Imorgon blir det julfest med jobbet. Ska bli gott att frossa lite i julmat och dricka lite gott.

Föhållanden har sin ups and downs. Skönt att ibland få bekräftat att kärleken ibland är så mycket starkare än vad man kanske tror. Ibland behöver den kanske prövas och disskuteras för att förhållandet ska bli starkare. Man lär sig saker om sig själv och sina nära varje dag. Relationer är inte alltid lätt. Men det är värt att kämpa för dem man älskar.

Godnatt mina vänner, ni som lyssnar på mitt tjöt & tjafs. Tack för att ni finns. All kärlek.

CC

Blondinen

Ser nästan samma ut som innan på bilderna....Blondare i r l.




Supernöjd


Imorgon är dagis stängt så då ska vi träffa Natalie och Nellie. Så länge sen vi sågs nu...
Hoppas på massvis med sol, sol,sol!

Kramar

CC

Blondes have more fun

Hej på er. Bloggtorkan har infunnit sig. Ledsen mina vänner.
Men idag skiner solen och jag skall bli fin i håret. Tack mamma ;) Det blir slingor och jag vill bli betydligt ljusare än vad jag varit nu ett tag. Ser för tråkigt ut nu. Halva mitt hår är råttfärgat känns det som. Pisstråkigt. Julfest på fredag och då får man ju göra sig lite fin för folket. Sen är det jul & nyår och andra fester som tillkommer. Härlig säsong det här. November har varit föööör tråkig alltså. Snacka om höstdeppigt.

Helgen var lugn. Vi såg klart de sista två Johan Falk filmerna och jag kan känna att jag kommer sakna Frank lite grann. Framförallt är jag ledsen att han inte fick sin bistro i Frankrike. Slår vad om att mitt alternativa slut på filmerna hade gått hem bättre i stugorna.....
 

Vi vill så gärna ha en ny säng. Älskar vår himmelsäng men tycker den är för liten nu. 1,40 är mysigt men det är inte mycket att ha om man vill breda ut sig ordentligt, speciellt inte när den lille vill komma och sova emellan.
Drömsängen är en Carpe Diem. Vill ha vill ha vill ha!



Puss puss

CC






RSS 2.0