Cissisdagar -

Hos frisören

Halva veckan gjord, skönt. Idag har jag varit och klippt mig. Älskar att bli masserad, tvättad, fönad i håret. Så jäkla avslappnande. Nästan bättre en helkroppsmassage, fast bara nästan. Rana min frisör har slutat så det blev inte som jag hade tänkt då nya frisören inte ville göra som jag ville pga att hon trodde det skulle se slitet ut med för mycket uppklippt...det var bara att lyssna och gilla läget. Hon var en sån där person som pratar med övertygad ton-som man inte vill säga emot. Jag är en riktig mes. Ja, det är jag. När hon lockat/tvinat eller vad det heter så blev det såhär iallafall. Vad tycks? Jag är nöjd.



Har precis kollat Greys Anatomy-säsongspremiär!! Det blir en bra tv-höst. Mycket nya OCH gamla serier som ska följas. På sommaren sätter man knappt på tv:n, då finns det ju så mycket annat som känns viktigare och ska hinnas med.

Imorgon skall jag och min man gå på bio och gå ut och käka på restaurang. Innan Eddie var vi säkert uteätare 1 gång i veckan men sen det lilla barnet-MAMMA ÄLSKAR DIG- kom till världen har vi nog varit på restaurang 5 ggr och  3 av dom har Eddie varit med.
Vi ska se Flickan som lekte med elden, har så höga förväntningar på denna filmen. Första filmen var ju för bra.

Vi hann med en tur upp till "grannarna" idag också. Emma och Bizhan oh världens snuttigsötagoamysfina Leo. Han har blivit så stor den lilla tungviktarn. Kryper fram, skrattar,ställer sig/drar sig upp och tokar. Fan vad det går fort. Känns som alldeles nyss han var en liten pyttunge. 8-snart 9 månader har gått så fort.

Nu ska jag nana. Godnatt mina vänner. See you.


CC


Maria Montazami

Hon är min nya idol. Det är förvisso kanske inte alltid "plogat hela vägen fram" om man säger så hos Hollywood frugan...men hon är ju störtskön. Jag skrattar ihjäl mig åt denna dumsnälla karaktär. Så sävlig men så rolig att jag skrattar högt. Jag tror inte hon har en aning om sin brilljanta personlighet...



Helgen har varit underbart härlig, fest/kontra/soffläge. Sov ca 3 timmar natten till lördagen. Födelsedagsförfest hos fina Seppi som sedan avslutades på Nivå. Tack för en kul kväll mina vänner :)
Jag kände hur kul jag hade haft när Andreas lämnade över lillen till mig för att ge sig ut på en 30 timmar lång svensexa tidigt på lördag morgon. Tur man har världens underbaraste unge. Det var bara att ta sig i kragen, hans tillvaro går ju trots allt före allt. Min bakis seghet fick pausa. Hade lite skönt häng hemma hos Bettan m. Becca.

Idag var det back to work. Måndagar är måndagar. Kvällen förgylldes av inköp på Ikea.

Natti natti

CC


Dagens video

Kolla in denna underbara goingen från Nya Zeeland!


Seppi 23 år



+



+

andra härliga människor

+

musik

+

 dans

Jag önskar er en trevlig fredag, det skall jag iallafall ha


Har ni sett något snyggare?

Det har inte jag....härligt att det fortfarande känns så. Han är MIN man och jag älskar honom.


Hemma hos

Jag har ju fastnat för något sååå kul, kolla in själva www.styleroom.se
Man få massa bra tips på inredning och hur andra människor har inrett hemma.

Jag lade upp album på mitt eget hem själv där härom dagen. För er som är intresserade av sådant.
Enjoy!

http://www.styleroom.se/album/13144
 
http://www.styleroom.se/album/13211
 
http://www.styleroom.se/album/13212
 
http://www.styleroom.se/album/13272
 
http://www.styleroom.se/album/13273
 
http://www.styleroom.se/album/13214



Kram kram

CC

När löven faller ner

Jaha. Nu är den här. Hösten. Som ett slag i ansiktet varje år. Från ena dagen till den andra är sensommaren utbytt mot höstrusk. Man är alltid lika oförberedd. Man är deprimerad i ett par dagar-sen går det över. Det är ju bara en årstid. Det är ju det som är så fantastiskt med Sverige. Årstiderna. Visst jag hade kunnat tänka mig att bo Thailand el. liknande ett par år men jag hade nog saknat dom första vårtecknen eller när den första snön faller.

Min lille plutt fick hämtas på dagis av Andreas idag. Feber. Han har ju varit hostig och snuvig så det var väl väntat. Nu ska det "vabbas" i familjen. Andreas blir hemma, passar bäst för alla. Det kan nog bli en del förkylningar det närmaste halvåret har jag förstått. Dagis är ju en smittohärd.





Ikväll blir det tv-kväll. Tända lite ljus och bara sitta inne och nästan hoppas på en regnskur utanför fönstret. Det blir fint det.

Idag fyller min underbara vän Seppi ♥ år. PUSSSSSSSS på dig


Kram på er

CC


Lördag

Sitter/halvligger i soffan. Inga konstigheter. Det är så lördagarna ser ut för det mesta i mitt liv nuförtiden. Lördagar är härliga dagar. Nu när lördagen börjar lida mot sitt slut så närmar sig måndags ångesten.
Nä jag måste tänka om...det finns ju dom som inte får uppleva måndag. Nä nu får jag tänka om. Härligt det ska bli med ny vecka, jo å jajjemän det ska det.
Jag säger som jag sa till Becca på lunchen förra veckan -"Man skulle vara inföding och bo i skogen asså..."
Inga måsten, ta dagen som den kommer...relativt bekymmerslöst fast med mer utmaningar. Fixa eget käk, hämta vatten, sitta uppe halva natten och prata med dem man älskar. Inga tider att passa, gå upp när man vaknar (eller barnet vaknar...i mitt fall då).

Söndag imorgon, den dagen bjuder oftast på städning i den här familjen och ett besök i sandlådan, mer spännande än så blir det inte. Båda mina pojkar är sjuka. Snor som rinner, stackars Eddie- Andreas är det mindre synd om. Han är sååååå dåååålig, snudd på handikappad. Så kan det bli när män har en kråka i näsan. Helt hjälplösa.



Världens smartaste barn :)



mini Hugh Hefner, bara scarvsen som fattas



Vi har pratat om att skaffa husdjur, behövs inte. Vi har "fått ett på halsen".
Den här sköna killen dyker upp utanför vårat vardagsrumsfönster med jämna mellanrum.
Jättemysigt.

puss på er

CC

Mys

Torsdag. 1 dag kvar till helg. Det ska bli fint. Imorgon kan det bli ett besök på Liseberg och se Håkan bråkan Hellström. Lördag ska jag mysa med lillen.

Igår var min fina Lina & Nellie här. Hon är så söt den lilla dockan. Vi hämtade Eddie på dagis och sen spenderades eftermiddagen åt allehanda småbarnsbestyr. Vi slängde ihop en middag och snackade skit. Mys.






Nu ska det bli mer mys med min man i soffan,mys mys mys- imorgon blir det fredagsmys.

Natti natti

CC

Inredning



Ja tack, ascoolt i köket med gammalt rustikt bord.


I vit eller svart ovanför köksbordet. Jaaaaaaaaaa TACK!

 

Yes plese! En vit och en transparent.

Fan idag önskar jag att jag var Hollywoodfru.


Allt jag gör (gör jag för dig)

Alla små ska sova nu
alla små och också du
Tids nog blir du nog som jag
svart på vitt och natt till dag
Nya färger, nya ord
nya namn på samma jord
en dag ska du resa dig
och möta mörkret utan mig
Minns då det som tröstat dig
när natten lägrat sig
Stjärnors ljus och vackra drömmar
och allt jag gör för dig
Allt jag gör för dig

Du ska gå och lämna mig
Du ska gå och finna det
det du är och inte är
och vad du har att spela med
Minns då det som värmde dig
när kylan sänkte sig
Hjärtats ljus och stänk av lycka
och allt jag gör för dig
Allt jag gör för dig

Ingen väg är alltid rätt
ingen väg är alltid lätt
Men att gå är vägens mål
bortom tro och önskemål
Så håll i det som hjälper dig
när allting vänder sig
Stjärnors ljus och vackra drömmar
och allt jag gör för dig
Hjärtats ljus och stänk av lycka
och allt jag gör för dig
Allt jag gör för dig

Text: Totta Näslund



Höst

Ligger i soffan och skriver. Så trött. Hösttrött eller är det möjligtvis en höstdepression som infunnit sig.... vet ej men gladare kunde man vara. Måndag igen och helgen passerade snabbare än någonsin. Denna helgen har ägnats åt hemmabestyr, bl a diskmaskinsprojektet from hell. Imorgon kanske den funkar...om vi har tur.

Såg Män som hatar kvinnor i helgen, fy fasiken sicken bra film. Jag är imponerad. Bästa svenska film jag sett, skönt att man kan se 2:an inom några dagar.

Sitter och slänger ett öga på Svenska Hollywood fruar på 3:an med jämna mellanrum. Sicka typer.... Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är ju deras val att leva på det här viset men om det är den Amerikanska drömmen så är det ju skrämmande. Jag älskar mitt liv och skulle inte byta med Anna Anka. Så ensamt och ytligt. Pengar gör en inte lycklig, det gör livet lättare men inte rikare. Kärlek gör en rik. Äkta känslor kan inte köpas för alla pengar i världen. 

Vi gjorde ett snabbt besök på NYGÅRDEN igår. Det är allt annat än Hollywood. Det ligger ca 5 minuters promenad från oss och är en gammal gård.

Från hemsidan:
Strax utanför Göteborg ligger Nygården, en gammal gård från 1700-talet. Det räcker att svänga av från vägen mot Skintebo i Billdal så är du där, och plötsligt ligger storstaden långt borta. Istället möts du av en romantisk miljö där tiden verkar ha stått stilla.
I trädgården blommar de gammaldags rosorna, på ängarna växer gamla, nästan försvunna slåtterväxter och i hagarna betar djur av uråldriga lantraser. I gårdens lilla butik kan du finna konsthantverk som utstrålar en känsla för äkta material och gamla metoder. Som ett exotiskt inslag, men ändå så hemma här, kan du få vara med om en indianupplevelse med sång och musik i en äkta indiantipi.
Allt detta är Kenneths och Irenes liv och skapelse, som de gärna delar med sig av i form av café, hantverk, kunskap och upplevelser. Välkomna till Nygården!













Godnatt, over and out.

CC


Kalas

Hej å hå och lördag igen. Ursäkta pausen men jag har inte haft något bloggsug. Sen har den riktiga vardagen infunnit sig här hemma nu. Lämna och hämta på dagis, handla, laga mat, leka mm mm sen blir det soffläge för hela slanten.

Förra helgen var allt utom lugn. Fredagen började med STOR fest på jobbet-så lyckat. Bröderna Haaks spelade och vi dansade, hoppade, åmade oss och höll på tills svetten forsade. Jag tog dock mitt förnuft till fånga och åkte hem i lagom tid. Helgen var ju långt ifrån färdig festad....

Lördagen blev stillsam med Eddie- lagom till kvällen när han skulle sova gav jag mig ut på nytt äventyr. Fina Emma skulle ju firas. HURRA HURRA HURRA!! GRATTIS!!  Det blev härlig tjejfest som avslutades på Push på Avenyn. Tack ladies för en superkväll (Jossan- tack för ditt generösa bjudande av helrör etc)!












Skönt med oplanerad helg, idag-inga planer. Imorgon-inga planer..... Nu tar vi dagen som den kommer. Det gillar jag. Trött på måsten. Nu ska jag göra frukost till familjen.

Kramar

CC

Dagens video



The girl can sing, why can´t I?

Dagens video

Emma 25 års middag idag, nu kör vi tjejer


Lina

Jag har många fina vänner. Jag lyckligt lottad som det heter. Det finns dock en speciell tjej i mitt liv. Min bästis Lina. Jag älskar dig Lina. Vi har inte alltid varit duktiga hemmamammor. Det fanns ett liv innan detta som jag brukar säga. Här kommer lite bilder på vår "eventuellt" vildaste och roligaste period. Förlåt Lina, men dessa bilder är för bra för att ligga i en dator och aldrig publiceras ;)

  

 

  
  

 
 
FESTAT ANINGEN FÖR HÅRT...


Ikväll är det fest. Då ska vi dansa loss, kanske inte som förr men snudd på.

PUSS


Dagdrömmer

Åhhhh om jag ändå hade 3000 över....då hade jag köpt den här. Me love this.
Marc Jacobs - Classic Q Hillier Hobo


Dagens video



Dagens godnattvisa, sov gott mina kära vänner.

puss

CC

Mamma mu

Skit också. Så starka moderskänslorna är..."han-dör-om-han-inte-äter" ekar i mitt huvud. Minsta motgång och avvikande beteende hos Eddie och jag kan inte tänka på annat. Idag skulle han äta för första gången på dagis. Jag i mitt stilla sinne har målat upp ett scenario att när han sitter och äter med andra barn så kommer han gladeligen mumsa i sig allt som serveras. Men ICKE. När Andreas hämtade kl. 12 så hade han inte ätit något alls. Vägrat...
Att inte äta kanske är extra känsloladdat hos mig pga av att han ratade allt i matväg (förutom bröstmjölk då) fram till han var nästan 10 månader.
Hoppas på roligare besked imorgon efter lunch. Jäkla barnmatsburkar!! Han måste lära sig att äta "vanlig" mat också. Vi har ju övat hemma och det har ju gått bra. Hela min dag är gjord imorgon om han äter.

Såg på dokumentären om Octomom-åttlingsmamman igår. Fan vad jag blev stressad. Trodde jag kanske skulle ändra uppfattning om det vansinne hon (och läkaren som medvetet inseminerade henne med på tok för många ägg) skapat. Hur går tankegångarna på denna människa. "Jag är ensamstående, arbetslös, hemlös med 6 ungar- jag skaffar en till, bara en då....oj det blev visst 8. Jo men det blir nog bra. Jag behåller allihopa och hoppas någon räddar mig ur denna situation...." För visst blev hon räddad- av MEDIA à la DR Phil. Jag tar dock starkt avstånd från den hetsjakt som skedde när hon precis fått barnen men det var ändå mediebranschen som skaffade henne ett hus och sedan försåg henne med inte mindre än 5 nannys. Dessa barn kommer hela sin barndom få kämpa sig blå för sin mammas uppmärksamhet. Det kan inte vara bra, inte för någon. Varför kunde hon inte vara en större människa och inse sina begränsningar. Adoption är ett realistiskt och bra sätt. Det finns allt förmånga ofrivilligt barnlösa. Men miss Ego kunde tyvärr inte se längre än hennes superfejk läppar räcker. "Im born to be a mom"- jo fan a BAD mom. Nog sagt om detta.




Hoppas ni har en trevlig onsdag, det har jag.

Kramar

CC



RSS 2.0