Höst

Ligger i soffan och skriver. Så trött. Hösttrött eller är det möjligtvis en höstdepression som infunnit sig.... vet ej men gladare kunde man vara. Måndag igen och helgen passerade snabbare än någonsin. Denna helgen har ägnats åt hemmabestyr, bl a diskmaskinsprojektet from hell. Imorgon kanske den funkar...om vi har tur.

Såg Män som hatar kvinnor i helgen, fy fasiken sicken bra film. Jag är imponerad. Bästa svenska film jag sett, skönt att man kan se 2:an inom några dagar.

Sitter och slänger ett öga på Svenska Hollywood fruar på 3:an med jämna mellanrum. Sicka typer.... Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är ju deras val att leva på det här viset men om det är den Amerikanska drömmen så är det ju skrämmande. Jag älskar mitt liv och skulle inte byta med Anna Anka. Så ensamt och ytligt. Pengar gör en inte lycklig, det gör livet lättare men inte rikare. Kärlek gör en rik. Äkta känslor kan inte köpas för alla pengar i världen. 

Vi gjorde ett snabbt besök på NYGÅRDEN igår. Det är allt annat än Hollywood. Det ligger ca 5 minuters promenad från oss och är en gammal gård.

Från hemsidan:
Strax utanför Göteborg ligger Nygården, en gammal gård från 1700-talet. Det räcker att svänga av från vägen mot Skintebo i Billdal så är du där, och plötsligt ligger storstaden långt borta. Istället möts du av en romantisk miljö där tiden verkar ha stått stilla.
I trädgården blommar de gammaldags rosorna, på ängarna växer gamla, nästan försvunna slåtterväxter och i hagarna betar djur av uråldriga lantraser. I gårdens lilla butik kan du finna konsthantverk som utstrålar en känsla för äkta material och gamla metoder. Som ett exotiskt inslag, men ändå så hemma här, kan du få vara med om en indianupplevelse med sång och musik i en äkta indiantipi.
Allt detta är Kenneths och Irenes liv och skapelse, som de gärna delar med sig av i form av café, hantverk, kunskap och upplevelser. Välkomna till Nygården!













Godnatt, over and out.

CC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0