Cissisdagar -

Hipp hipp hurra

Idag är det söndag och  ännu en vecka har passerat i racerfart. Jag hinner inte med allt jag vill göra. Kan man köpa tid?
I helgen har det firats födelsedagar i dagarna 2. Först ut var Lina och Dixie som hade 27+3= 30 års fest. Det var underhållande och trevligt. Puss på er. Lina är så fin♥ Snart kommer hennes lilla bebis. Jag längtar så efter den lilla flickan. Jag tror stenhårt på att det är en liten supersötis flicka där inne. Vad det än är för liten plutt så ska hon/han vara såå lycklig om hon så bara har ärvt hälften av sin mammas skönhet och vackra insida. Åhh lilla gos, snart ska vi få träffas...


Söndagen blev ♥Andreas ♥dag. I onsdags när han fyllde blev det inte så mycket firande här hemma med tanke på att han endast fick lite sång och paket på morgonen- och sen befann sig i Strömstad på jobb resterande delen av veckan.
Idag blev det grill (såklart) och tårta med Andreas ena halva av vår familj. Nu väntar en ny vecka med förhoppningsvis en hel del sol, please! Hoppas Nellie och Natalie är friska denna veckan så dom kan komma och hälsa på oss.



Nu blir det sängen, sweet dreams.

Puss och kram

CC

Dagens video

Dagens god-natt-visa, sussa så gott. Det ska jag göra. ZZZzzzzzz

Nytt läge

Oj oj oj, nu var det längesen man skrev. Det har kommit lite emellan om man säger så. En flytt som var jobbigare än jag kunde ana men nu så- Jag har kommit hem- Så känns det. Det blev inget Sex & the city liv med karriär och cosmo. Det blev det här- och aldrig har något varit mer rätt. När allt är möjligt är de det enkla jag söker.
Nu har vi bott här i lite mer än 2 veckor och vi har faktiskt kommit i ordning mer än väntat, nu är det detaljer och textilier som fattas. Ska lägga in lite FÖRE & EFTER bilder så småningom.
Inom en månad så har även Emma & Bizhan bliivit Billdalsbor igen och även dom i Skintebo. Ska bli kul att ha dom nära.

Andreas har blivit grillgalen, det ska grillas vid varje tillfälle som ges. Sötnöt! Han är så glad och det är så härligt att se honom så lycklig. Själv passar jag på att njuta av min sista tid som mammaledig. 1 juni börjar jobbet igen. Det är  med lite blandade känslor jag återgår till repan. Jag hade sökt en annan tjänst som jag dessvärre inte fick chansen på men  nu får man blicka framåt och se till och göra det bästa av det. Känns som man skall vara glad att  man har ett jobb att gå till :)
Imorgon ska jag få träffa Bettan igen, längesen nu som jag såg min älskade vän. Hon har varit i  Indien och surrat i en månad. Blir lite shopping inför Andreas b-day på onsdag också.

Slänger ute lite bilder nedan från senaste tiden.

Puss på er så hörs vi inom en snar framtid igen.

CC

PÅ FEST HOS JENNY

LILLE SNUTT HAR STÅTT PÅ NÄSAN :(

NJUTER I DET FINA VÄDRET


RSS 2.0