Cissisdagar -

Påsk

För mig handlar påsken om vårens inträdande OCH vilken vår vi fick! Så underbart, snälla stanna hos oss nu.

På Påskaftonsmorgon för ett år sedan (22mars) var det ingen vår i sikte utan massvis med snö- och vår lille skatt hade denna natt sett dagens ljus för första gången. Sammanfattningsvis så kan jag säga att Påskafton 2008 är den mest minnesrika och viktigaste i mitt liv ♥
Denna påsken var inte heller fy skam. Började bra på fredagen med effetktivt packande av allt krafs man ska ha med sig till nya lyan. Eddie hjälper gladeligen till :)


Senare på kvällen blev det lite promenad i Skintebo för att få njuta iallafall lite av fredagens väder. Vi  smög runt nya lyan och kikade in...längtar till flytten nu. Vill att allt ska vara klart. Har massa sjysta idéer till det nya-vissa jävligt kreativa om jag får säga det själv. Denna gången ska jag VERKLIGEN satsa inredningsmässigt så jag får som jag/vi vill ha det. Alltid tyckt att det varit viktigt att ha det fint hemma men nu äger man ju sitt boende så nu känns det som man kan satsa ännu mer.


Påskafton blev riktigt mysig med påskbrunch hos mamma Helena och Jan. Jans son Martin m. fru  Mari & småttingarna Theo och Viktor var också på plats. Senare under dagen hann vi även med en liten visit hos min svärmor Agneta där Eddies kusiner också var och hälsade på. Kvällen avlsutades med  årets första grillning hos Emma & Bizhan mfl. Hur härligt som helst.



Nu ska jag sussa snart, imorgon ska flera viktiga beslut fattas (återkommer) och dessutom får vi låna en nyckel imorgon till lyan för att förbereda för om-målning av vardagsrummet på onsdag!

Kram kram

CC


Dagens video

Låten heter egentligen A song for Anna men jag brukar kalla den A song for Lina, för den handlar om oss <3

Gamla bra vänner- ALLTID vänner

Varit dålig på att skriva på senaste så här kommer en uppdatering från veckan som gått.
Veckan började med att jag hade Lina-abstinens så jag fick åka ut till jobbet så jag fick träffa henne lite *puss*
Passade på att skriva ut i alla papper om dagisansökan så nu har vi skickat in ansökan till alla kommunaladagis i närheten av vårt nya boende i Billdal. Vi har ju i första hand ansökt om ett föräldrakooperativ men vi har inte fått svar så det gäller ju att gardera sig så man inte står utan plats.

Onsdagen spenderade jag och Eddie i det otroligt fina vädret med Rebecca och hennes supersöta barn Kevin och Alexandra.  Äntligen RIKTIG vår. Vi begav oss till Plikta lekplatsen i Slottskogen. Kul att Eddie kan treva runt i sandlådan nu när han kan gå. *stolt* Tack för en härlig dag!
    
 
Igår hade jag en så kul kväll. Konstigt att man  väntar såååå länge med att samla ihop sin gamla goa/fina/snälla tjejkompisar för att umgås och "catch up"-i det här fallet mina högstadievänner. Jag hade så kul och flera av dem var det flera år sedan jag träffade.  Pratade gamla minnen och skrattade högt. Gamla bra vänner-alltid vänner. Underbara allihopa. Vi bestämde att vi nu måste ses oftare, iallafall 2 ggr per år. Vin, god mat och goda vänner. Det blir inte bättre.

          

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE

Godnatt på er därute. Nu ska jag gråta en skvätt till slutscenerna av Vid din sida m. Julia Roberts.

Puss

CC


RSS 2.0