Cissisdagar -

Vår älskade bebis v.30

Idag var jag och mamma (Andreas satt fast i Lerum på jobb) och tittade till min lilla bebis på ett tillväxtultraljud för att stilla min oro om att bebisen växer som den ska.
Kan verkligen rekommendera detta till folk som är oroliga eller bara nyfikna och vill titta till sin lilla bebis.
www.emmaultraljudsklinik.se Jätteduktiga och svarade på alla mina tusen frågor ;)

Lilla SÖTIS!! Så fin!






Skrattar!



High five!

Bästa bilden, så lik Eddie:)

Trevlig Helg på er!

Kram

CC


Eddie 3 år

Hipp hurra!!! Idag blir lillkillen 3 år. Åren går så fort, helt sjukt. Älskar dig överallt annat min fina son♥

 

Eddie överraskades med presenter på morgonen. Sen bar det av till dagis i vanlig ordning, sol sol sol idag. Fin vårdag minsann! Äntligen! På söndag blir det barnkalas med lite kompisar. Efter dagis träffade vi Emma, Leo & Tuva för lite lek i sandlådan. Sen kom farmor med present och åt pannkakor...sen orkade lillen inte mera...somnade i sista pannkakan kl 18 för natten zZZZzzzz helt slut...

Paketöppning

 

Annons i GP


Imorgon kommer Mormor & Boffa på besök för att fira och då ska lillen få en ny säng. Får se hur han ställer sig till det...han älskar ju sin nuvarande säng men han behöver en lite större nu. Storebrosan!

Denna fina från Babyproffsen ska han få, tack MOMO!

 

I helgen fick vi besök av familjen Jönsson. Vi käkade och barnen lekte för fullt. Eddie älskar "stora" Kevin, tycker det är så roligt att få leka med honom. Vi åt god mat och tjötade.

Nu ska jag snart krypa ner under täcket, bebisen i magen sparkar som aldrig förr så jag ska försöka somna ifrån den.

Godnatt på er alla vänner

Kramar från

CC, Eddie och lilla bebisen

 


Torsdag

Nu var det ny vecka i gravidieteten igen. Går in i v.29 nu så snart är vi i v.30 och då kan man ju lite smått börja räkna ner...

Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 83 dagar kvar till beräknad förlossning.

Redan torsdag och dagarna bara rusar förbi. Det var en händelserik fullbokad helg kan man minst säga.
Lördagen bestod av dop..igen... Andreas Kusin PM och hans Mia döpte sin lilla Annie.





PM & Annie



Direkt efter dopet blev det till att lämna av mina pojkar hemma och bege mig till min gamla kompis Johanna på Babyshower! Hon ska ha ungefär en vecka före mig så det var roligt att träffa henne och några andra gamla goa vänner från förr. Hon har flyttat ut på landet i Lindome och jag hade ALDRIG hittat om jag inte haft GPS, tack gode gud för nymodigheter :) Vi skrattade och åt god mat och lekte leker....jätteskoj ! Tack Jojjan, Sandra & Lena för en supermysigkväll!


Fina Jojjan öppnar presenter



Söndagen blev det biopremiär för Eddie. Kl:09.45 satt vi redo i bilen för att bege oss till Bergakungen. Semcon bjöd sina anställdas familjer på Disneyfilmen Gnomeo & Julia i 3D. Eddie var mycket förväntansfull och skötte sig exemplariskt under hela filmen. Så duktig! Så nu vet vi att han kan gå på bio utan problems. Vet inte om han var aningen för liten för filmen då han han inte vill se "tomtarna på bio" igen. Skopan i filmen var så "leeeeeskig".



Vi avslutade helgen med söndagsmiddag hos min fina mor. Lovely as always :)

I tisdags var det dags för vår numera årliga tradition, persiskt nyår. Bizhan samordnade och vi samlades ett glada gäng "perser" i Billdalspark och hoppade över en brasa.

Enligt traditionen ska vi hoppa över brasan och ge våra sjukdomar till elden.



Klicka på bilderna för större

Ikväll har jag varit hemma hos bästis Lina och umgåtts med henne och flickorna. Eddie var som vanligt alldeles tokig i "stora" 5-åriga Dixie som han försökte imponera på. Ni är bäst!

Puss & godnatt mina vänner

CC


Skötväska

Har hittat en skötväska som jag så gärna vill ha. Så snygg, ser ut som en handväska men är en skötväska. Helt i min style. Min förra har jag tappat bort axelremmen på så den är lite otymplig att bära runt på numera.



SKIPHOP Verso


92 dagar kvar idag

Veckans status:

Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 5 fulla dagar (v26+5).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 92 dagar kvar till beräknad förlossning





Ciao

CC


Bebisar bebisar bebisar

Eddie verkar äntligen vara på benen igen. Han äter igen....men nu är trotsen som värst så ingen mat intas om man inte leker fanatasilekar eller äter framför tv:n. Tur att man har fått tålamod med tiden....



Gjort egen säng i "fotpallen"

I torsdags var jag och Lina hemma hos Becca (och Freddan) och hälsade på underbara Felicia för första gången. En liten kopia av sin far kan man lungt säga! Jösses, den ungen kan han inte neka faderskapet till, haha! Fint å se dig Becca och se hur lycklig och harmonisk du är *PUSS*



Bedårande Felicia (Bild lånad från Beccas Facebook)

I lördags var det dags för dop för lille Cevin! Han är så bedårande söt den lille godingen. Han skötte sig exemplariskt under hela dopgudtjänsten och njöt när hans mamma (& pappa) sjöng så vackert för honom.
Efteråt blev det god persisk buffé och SUPERfin tårta. Tack Seppi & Johannes för en fin tillställning.

Klicka på bilderna för större

Crevins Gudmor Emma          

   

Under lördagkvällen besökte vi fam "Asgberg" på lite te och ost:) Undrar när vinet ska åka fram igen hahaha. Det är lugna tider nu kan man säga... Jag fick äntligen lite tid med Tuva och hon var vaken större tiden vi var där. Lilla prinsessan! Det blev en tidig kväll för på söndag morgon smet jag hemifrån kl 07 och åkte till Ullared för lite praktisk babyshopping med Natalie. Så lite folk, underbart. Parkeringen ekade tom. Mycket ovanlig syn.
Fick handlat en hel del bra saker faktiskt och vi var därifrån redan innan 11.30.



Ja...som om det inte var nog pratat om bebisar så födde "plastsyrran" Maria en Oscar (plastkusin till Eddie) måndagen den 28 februari och Charlotte min gamla älskade kombo en Jon den 5 mars....mycket bebisar nu. Mer info om dem snart ! :)

Kram på er

CC


99 dagar kvar

Hej alla glada! Eddie är sjuk...IGEN så idag har jag varit på jobbet och lämnat över vabbandet till fadern.
Jag tycker så synd om den lille som inte får vara frisk. 3 dagar fick han vara på dagis innan han insjuknade i hög feber och ingen aptit igen...

I fredags så gjorde Eddie sitt första besök hos frisören. Vi har ju själva klippt honom med viss framgång, men nu såg han inte klok ut så det blev en drastisk klippning. Kort som attan blev det och han är så sjukt lik sin lille farbror Anton i Moskva. Måtte det växa ut till sommaren bara, älskar ju hans vitblonda lockiga sommarhår!
Jag hittade frisören på nätet efter tips från min kusin Karolinas man. Genialisk idé att ha ett eget rum till barnen där dom sitter i en bil och kan kolla dvd. Hela rummet var täckt av serifigurer och en stor lekhörna med så mycket leksaker så Eddie inte ville gå hem.  (!!!!!!!)



Satt blixtstilla hela tiden ut, såg ut som han skulle falla i gråt närsom men höll sig och var mycket stolt efteråt.



Stora killen! Ser faktiskt ut som 3 år nu!

Andreas gjorde sig också fin hos frisören då han senare under kvällen skulle ut på krogen med några vänner. Nu när han har hår så behöver ju frisyren underhållas...

Lördagen bestod av promenad, shopping och lugn hemmakväll. Känns som standard nu i väntans tider.

Veckans gravstatus:

Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 5 fulla dagar (v25+5).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 99 dagar kvar till beräknad förlossning.

99 dagar kvar!!! Åh måtte det gå fort. Längtar så till våren och sommaren nu!! Lilla vackra pyret därinne. Du är så efterlängtad ♥ Du boxas med mig varje dag, och ibland klagar jag och beklagar mig över hur det kommer bli när du är 35 veckor och större och boxas så det gör ont....men du får boxas hur mycket du vill. Bara du mår bra! Mitt älskade lilla barn!
På torsdag hade vi inbokat UL för att kolla kön men nu är det avbokat och det får bli en surprise-bebis!

Pojknamn: Charlie
Flicknamn: Juni

På söndag var det dags för barnkalas igen. Det var min vän Sandra's yngsta dotter Tindra som fyllde år.
På väg dit tyckte vi Eddie verkade lite hängig, efter någon timma på kalaset bad Eddie om att få gå hem. Då hade han inte visat intresse för varken glass eller godis. När vi kom hem hade han 39 g feber och ville bara sova...
Hoppas han kryar på sig så han kan gå till dagis på torsdag iallafall.



Födelsedagsflickan Tindra


På söndag åker jag och Natalie till Ullared för lite babyshopping! Kl 07.00 går bilen! Hoppas vi står ut och inte vänder i dörren...

Kram på er

CC

RSS 2.0