Bebisar bebisar bebisar

Eddie verkar äntligen vara på benen igen. Han äter igen....men nu är trotsen som värst så ingen mat intas om man inte leker fanatasilekar eller äter framför tv:n. Tur att man har fått tålamod med tiden....



Gjort egen säng i "fotpallen"

I torsdags var jag och Lina hemma hos Becca (och Freddan) och hälsade på underbara Felicia för första gången. En liten kopia av sin far kan man lungt säga! Jösses, den ungen kan han inte neka faderskapet till, haha! Fint å se dig Becca och se hur lycklig och harmonisk du är *PUSS*



Bedårande Felicia (Bild lånad från Beccas Facebook)

I lördags var det dags för dop för lille Cevin! Han är så bedårande söt den lille godingen. Han skötte sig exemplariskt under hela dopgudtjänsten och njöt när hans mamma (& pappa) sjöng så vackert för honom.
Efteråt blev det god persisk buffé och SUPERfin tårta. Tack Seppi & Johannes för en fin tillställning.

Klicka på bilderna för större

Crevins Gudmor Emma          

   

Under lördagkvällen besökte vi fam "Asgberg" på lite te och ost:) Undrar när vinet ska åka fram igen hahaha. Det är lugna tider nu kan man säga... Jag fick äntligen lite tid med Tuva och hon var vaken större tiden vi var där. Lilla prinsessan! Det blev en tidig kväll för på söndag morgon smet jag hemifrån kl 07 och åkte till Ullared för lite praktisk babyshopping med Natalie. Så lite folk, underbart. Parkeringen ekade tom. Mycket ovanlig syn.
Fick handlat en hel del bra saker faktiskt och vi var därifrån redan innan 11.30.



Ja...som om det inte var nog pratat om bebisar så födde "plastsyrran" Maria en Oscar (plastkusin till Eddie) måndagen den 28 februari och Charlotte min gamla älskade kombo en Jon den 5 mars....mycket bebisar nu. Mer info om dem snart ! :)

Kram på er

CC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0