Julbestyr

Söndag kväll & andra advent. Nästa helg är det Lucia och sen är den snart här. JULEN. Den så efterlängtade ljusa helgdagen. Ska bli skönt med 1 & 1/2 veckas ledighet :)

I fredags hölls Semcons årliga Julfest. Med finstrumpbyxorna på begav vi oss till Kongresshallen/Svenska mässan för lite mat och underhållning. Kvällen började ganska så segt men när musiken drog igång så var det svårt att sitta still. Fullt ös en bit in på natten.
   
    

Igår kväll var det dags att få se sista Millenium filmen "Luftslottet som sprängdes". Hämnden är ljuv & vilken hämnd hon får Lisbet!!! Gå och se den. Sjukt bra! Sent i säng och sen upp i ottan för att sätta oss i mörkret och köra till Ullared & knö med 3000 andra. Snabbt och smidigt hann vi avverka några timmar nere i hålan. Gjorde massa bra klipp. Höll mig borta från klädavdelningen. Jävla- skit -dåliga- fula käder, nä det går bort. Köpte massa användbart den här gången. Leksaker till Eddie mfl i julklapp och en saccosäck med familjen Barbapappa på som han fick med en gång när vi kom hem.



Vi tänkte vi kunde knö lite mer på en dag så vi begav oss till Liseberg julmys. Kallt var det och länge fick man köa. Vi tog Eddie till sagoslottet och jag konstaterade ganska fört att han var för liten för detta. Satt helt knäpptyst nästan hela åkturen till sista minuten då han började gråta...får nog vänta ett år.

    
   

Puss & kram

CC

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!



Undrar bara vart ni har köpt den supergulliga saccosäcken med barbapapa motiv?

2011-11-28 @ 11:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0