Tigern är egentligen en gris

Tiger Woods otrogen mot supersöta Elin? Snorrik med en framgångsrik golfkarriär. Förmodligen den bäste golfspelaren världen kommer att få se. Tråkigt bara att det skulle visa sig att tigern är en gris istället. Inte så felfri och perfekt familjefar/äkta make som omvärlden trott. Att det skrivs så mycket om detta i Sverige  är givetvis för den bedragna frun är svenska. Annars skulle denna nyhet inte få sådant utrymme.
Det spekuleras ju hejvillt kring detta så då tänkte jag att jag också skulle göra det....
Om det nu är sant så visste kanske Elin redan om det? De kanske har en deal? Hon får shoppa och han får "hålla på med sitt" och så lever de lyckliga i den uppgörelsen?? Fast det verkar ju inte troligt om hon slagit sönder hallen hemma och gått bärsakargång med en (roligt nog) golfklubba. Vem vet vad de har för uppgörelser bakom stängda dörrar? Nånstans hoppas jag dock att det inte skall ligga något i skvallret alls, de verkar fina ihop...och ingen förtjänar att bli bedragen

Spelar ingen roll hur stor idrottsman du är om du inte har någon karaktär och man inte klarar av att stå emot andra kvinnor än den du lovat hålla ihop med resten av livet. Golfkarriären kommer en dag vara över, kanske rentav ganska snart... Kärleken och relationen till sina barn är bestående. Framförallt viktigast i livet. Finns det något större?? Han har alltså enligt uppgifter varit otrogen under graviditeter och barnafödande. En riktig gris som sagt. Ingen man whatsoever. Stackars Elin. Lämna honom!! Det värsta är ifall de här andra kvinnorna som han skulle varit med tjänar pengar på att det nu blir officiellt. Har folk ingen skam i kroppen??

Om han nu seriöst har tröttnat på Elin och vill ha ombyte så borde han i så fall gå ut öppet med det och vara en man och ta ansvar för sina handlingar. Istället för att smyga med det och låta sig lockas med av frestelsen. Vek människa alltså. Stämmer hela denna storyn så har bara Elin ett alternativ. Kapa av den. Och då pratar jag inte om golfklubban.


Kramar från en otrohetshatande

CC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0