3 dagars uppvaktning

2ÅR!!!! Lille skrutten blir 2 STORA år idag. Hurra Hurra! Han var svårväckt imorse måste jag säga. Vi sjöng "ja må han leva" 3 ggr!!  Sov vidare utan en reaktion! När Andreas böjer sig över sängen för att ge honom en liten puss tappar han ett paket rakt i ansiktet på Eddie som vaknar, aningen förvånad.... men glad!





"En buuuuusssssssssssss"

I lördags hade vi barnkalas med korv & bröd och mängder av glass med marränger. 10 barn och nästan dubbelt så många vuxna. Tack för att ni kom och förgyllde vår dag, och tack för jättefina presenter. Ursäkta floppen med uteblivet godis! Glömdes helt av! Hittade hela kassen med Tom & Jerry påsar och Kinder ägg när nästan alla hade gått...Sorry!

     

   


Senare dök "varfaaar" upp och mös med Eddie.





Igår blev det mer kalas med tårta. Farmor & Per-Åke kom för att uppvakta tillsammans med Morbror Jonas och Linda. Tack snälla ni!
 
    

Firandet avslutades ikväll med besök av mormor & boffa Janne som hade med en ny vagn i present. Bugaboovagnen i all ära men en bra resevagn/shoppingvagn -Chicco Liteway- med fullt liggläge var jättefterlängtad. Så nu är vi ordentligt kittade inför flygresan till Moskva. Tackar!



Puss och godnatt

Imorgon börjar ännu ett år med min älskade son, dags att ta vara på varje dag.

CC




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0